با وجود اینکه شورای پول و اعتبار عدد دقیق حداکثر پرداخت نرخ سود را تعیین کرده است ولی بانک های کشور همچنان به روش های مختلف نرخ سودهای متفاوت ارائه می کنند.

به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين، شوراي پول و اعتبار نرخ سود تسهيلات را 22 درصد تعيين کرده و اين موضوع از سوي رئيس کل بانک مرکزي هم به بانک هاي کشور ابلاغ شده است. در حال حاضر بانک هاي کشور براي پرداخت تسهيلات نرخ سودهايي بين 26 تا 30 درصد را تعيين مي کنند.

رئیس کل بانک مرکزی و سایر مسئولان بانک مرکزی هدف از افزایش نرخ سود تسهیلات عقود مبادله‌ای را احیای این عقود در شبکه بانکی عنوان کرده‌اند اما به نظر می‌رسد نرخ 22 درصد چندان برای بانک‌ها دلچسب نبوده و آنها همچنان با به کارگیری عقود مشارکتی در تسهیلات خرید خودرو، کالا و یا تعمیر مسکن که اساس و ماهیت آنها مبادله‌ای است، سعی در دریافت نرخ‌های بالاتر سود از دریافت‌کنندگان تسهیلات دارند.

در حال حاضر حداقل نرخ سود تسهیلات در بانک‌های دولتی ملی و سپه دریافت می‌شود. بانک‌های ملی و سپه نرخ سود 26 درصد را برای تسهیلات خرد در نظر گرفته‌اند. اما در دیگر بانک‌های خصوصی و غیردولتی نرخ‌ها از 27 درصد تا 30 درصد تعیین شده است.

3535

 

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۶
    69 1
    چطور سود سپرده های مردم و طبق مصوبه بانک مرکزی رعایت میکنن ولی به خودشون که میرسه مصوبه بی مصوبه
  • دهلرانی IR ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۶
    22 0
    بانک ملت نرخ بین 25 تا 28 است چرا اعلام نکردید