اتفاقات عجیب در هیئت فوتبال ارومیه با ورود ماشین آلات سنگین بر روی چمن ورزشگاه پیر تختی تکمیل تر شد.
مرتضی حیدری مرنگلو - در حالی که قرار بود از سری مسابقات لیگ برتر امیدهای فوتبال کشور یک مسابقه در ارومیه برگزار شود ولی بارش سنگین برف احتمال برگزاری این بازی را به حداقل رسانده بود.
از طرفی در حالی که در اکثر ورزشگاه ها ، هیئت ها برای جلوگیری از آسیب دیدن چمن هنگام بارش برف و باران بر روی آن کاور پلاستیکی قرار می دهند ولی در ارومیه و در تنها ورزشگاه نزدیک حالت استاندارد تختی ، مسئولین هیئت فوتبال که با توجه به کوهستانی بودن منطقه آشنایی بیشتر با بارش ها دارند بجای کشیدن کاور ، با استفاده از ماشین آلات سبک و سنگین اقدام به برف روبی ورزشگاه می کنند.
از سال گذشته که شهرداری ارومیه تولیت هدایت کشتی فوتبال استان را در دریای فوتبال ایران در لیگ دسته دو برعهده گرفت، بارقه های امیدی برای احیا مجدد فوتبال در این شهر و استان پیدا شد اما 18ماه از این مساله نگذشته است که ناقوس مرگ دوباره این ورزش پرطرفدار به صدا درآمده است.
درحالیکه نگه داری تاسیسات و اماکن ورزشی در همه جای دنیا یک علم است اما توجه به این مساله در ایران و به خصوص شهر ارومیه هیچ محلی از اعراب ندارد.
در اکثر ورزشگاه های جهان حتی از ورود آمبولانس های کوچک به زمین چمن که مصدومان بازی را به بیرون از زمین چمن انتقال می دهد جلوگیری می کنند اما در ارومیه ماشین های آتش نشانی بعنوان آب پاش و خاور و سایپاهای آبی بعنوان برف روب، اجازه دارند در همه جای زمین ورزشگاه تختی ارومیه تردد کنند.
نظر شما