-
واکنش حبیب احمدزاده در پاسخ به تحریمهای ایالات متحده علیه فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر شجاع سازمان ملل
کودکان در غزه میمیرند، ما لایک میزنیم/ بیداری از خواب مجازی
رسانهدر واکنش به تحریم فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، از سوی ایالات متحده، حبیب احمدزاده نویسنده و مستندساز با نگاهی تأملبرانگیز به نقش مخرب رسانهها، بیحسی جمعی و سانسور صدای حقیقت، از جهانی مینویسد که در آن دفاع از مظلوم، مجازات دارد و جنایتکاران با افتخار تجلیل میشوند.
-
از صداوسیما نمی توان انتظار مرجعیت خبری و کمک به وحدت و انسجام ملی داشت/ آنها عملا بازی رسانهای را به دیگر رسانهها واگذار کردند
رسانهتا زمانی که یک رسانه یا شبکه رسانهای در نقش و جایگاه نسبی مرجعیت خبری و رسانهای در ایران شکل نگیرد و جامعه ایرانی به یک رسانه و شبکه رسانهای به طور نسبی یا اکثریت، اعتماد و اطمینان نداشته باشند، جامعه ایرانی روی ثبات و رفاه را نخواهد دید .
-
صفحه اول روزنامه های سه شنبه 24 تیر1404/ از اظهارات سیاسی ظریف تا سخنان اقتصادی عارف
رسانهبررسی اظهارات ظریف در باره نفوذ، بازتاب سخنان عارف در باره قیمت گذاری دستوری و...از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
صفحه اول روزنامههای دوشنبه 23تیر 1404
رسانهچالش اسنپ بک علیه ایران، تلاشهای دولت برای بهبود اقتصاد و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
سایت اصولگرا: «ایتا» پلتفرم خطرناکی است چون پر است از خبرهای دروغ و فضاسازی متوهمانه / در «ایتا» امام زمان ظهور کرده!
رسانهایتا از تلگرام برای ایران خطرناکتر است
-
پخش چهار نمایش جدید با مضامین متفاوت از رادیو نمایش
رسانهچهار نمایش جدید با مضامین اجتماعی، تاریخی و رسانهای از رادیو نمایش پخش میشود.
-
صفحه اول روزنامههای یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴
رسانهاظهارات عراقچی درباره شرایط مذاکره با امریکا، سخنان عارف در باره سیاست مذاکراتی ایران و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
مسعود سپهر جامعهشناس و استاد دانشگاه
روایتسازی بدون اعتمادسازی ممکن نیست/بازگشت چهرههای حذفشده به صدا و سیما؛ فرصتی که نباید از دست برود
رسانهدر شرایط بحرانی، روایت رسانهها میتواند یا مرهمی باشد بر زخمهای جمعی یا هیزمی برای آتش بیاعتمادی. مسعود سپهر، جامعهشناس و استاد دانشگاه در گفتوگو با خبرآنلاین از فرصت بیسابقهای میگوید که جنگ ۱۲روزه برای صداوسیما به ارمغان آورد؛ فرصتی برای بازسازی اعتماد عمومی. اما آیا این نهاد توانست از آن بهرهبرداری کند؟
-
صفحه اول روزنامههای شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
رسانهمصاحبه قالیباف درباره جنگ ایران و اسرائیل، واکنشها به بیانیه میرحسین موسوی و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
صفحه اول روزنامه های 5شنبه19تیر 1404
رسانهدیدار عراقچی با بن سلمان، بررسی اخراج تنباع افغانستان از ایران و...از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
در گفتوگوی خبرآنلاین با مجید رضائیان، استاد دانشگاه و پژوهشگر ژورنالیسم مطرح شد
وقتی مردم پاسخهایشان را از رسانه ملی بگیرند دیگر سراغ فیکنیوزها نمیروند/ صداوسیما در دوران پساجنگ چه کند تا شاید «ملی» شود؟
رسانهپذیرش نگاه مغایر، رفتن به سراغ نخبگان، یافتن پاسخ کارشناسی برای پرسشها، ابهامها و چالشها و فرآیندمحور بودن بهجای اقداممحور بودن، چهار «بایسته ملی» است که مجید رضائیان استاد دانشگاه و پژوهشگر ژورنالیسم توجه به آنها را بهخصوص در دوران پساجنگ برای هر رسانهای، ازجمله صداوسیما لازم میداند.
-
صفحه اول روزنامههای چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴
رسانهصف آرایی موافقان و منتقدان مصاحبه رئیس جمهور با روزنامه نگار امریکایی، کاهش تولید خودرو و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
وظیفهی رسانه واکنش آنی، کنشمند بودن، دقت و سرعت در عمل است اما صداوسیمای ما اینطور نبوده است
فریدون صدیقی: رسانه ملی تکصدا نیست، بیصداست / متأسفم که صداوسیمای ما سالهاست مخاطبمحور نیست
رسانهدر حالی که افکار عمومی در بحبوحه جنگ ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران چشمانتظار روایتهای شفاف و ملی از سوی رسانهها بودند، فریدون صدیقی، روزنامهنگار و استاد پیشکسوت روزنامهنگاری، با نقد جدی عملکرد صداوسیما میگوید این رسانه «کنشمند نیست، واکنشی است» و در عمل «سالهاست کارکرد ملی خود را از دست داده است». او معتقد است رسانه ملی، نهتنها در روایتسازی ملی و بحرانمحور ناتوان بوده، بلکه با بیتوجهی به مخاطب، عملاً میدان را برای رسانههای برونمرزی باز گذاشته است.
-
صفحه اول روزنامه های سه شنبه17تیر 1404 / از مصاحبه مهم پزشکیان تا بازسازی مناطق مسکونی جنگ
رسانهمصاحبه پزشکیان با روزنامه نگار آمریکایی، تمهیدات دولت برای بازسازی مناطق مسکونی تخریب شده در جنگ و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
یک داستان جالب از حسنین هیکل،جمال عبدالناصر و روزنامه الاهرام/ چرا «تصمیم» ترامپ عوض شد؟
رسانهزمانی که حسنین هیکل در دوره دولت جمال عبدالناصر داشت کار رسانهای میکرد، رسانهها به ناصر اعتراض زیادی کردند. چرا؟ اینکه شما به واسطه رابطه نزدیکی که با وی دارید، اطلاعات خاص خود را به او میدهید و این جوانمردانه نیست. عبدالناصر چه جوابی داد؟ گفت که اتفاقا برعکس است؛ این ما هستیم که اطلاعات خود را از روزنامه الاهرام دریافت میکنیم، به واسطه گستره تحلیلها و گزارشها و محتوایی که دارد و به واسطه نوع ارتباطی که با مردم دارد. جواب بسیار جالبی بود؛ و البته راهگشا در عرصه روزنامهنگاری.
-
وزیر فرهنگ: «خیمه هنر» مسیر تازهای برای تداوم هنر آیینی گشود
رسانهسید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با حضور در ویژهبرنامه «خیمه هنر» در پهنه رودکی، این رویداد را نقطه آغازی برای بازخوانی هنر آیینی و عاشورایی در مقیاس ملی دانست و بر نقش آرامبخش هنر در عبور جامعه از بحرانها تأکید کرد.
-
علیاکبر کسائیان درگذشت/ قلمش پاکیزه بود و خودش اهل مدارا
رسانهعلیاکبر کساییان، روزنامهنگار پیشکسوت و عضو هیات منصفه مطبوعات درگذشت. حسین انتظامی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگوارشاد اسلامی در پیامی قلم کسائیان را قلمی پاکیزه و خودش را اهل مدارا توصیف کرد.
-
صفحه اول روزنامه های 5 شنبه 12تیر 1404
رسانهحضور سران قوا در مراسم یادبود شهدای جنگ اخیر، تلاش برای بهبود اقتصادی کشور و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
وقتی ایراناینترنشنال تبدیل به سخنگوی تلآویو میشود
رسانهدر حالی که حملات نظامی اسرائیل به خاک ایران موجی از واکنشها در سطح بینالمللی و داخلی برانگیخته، شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال با روایتی جهتدار و جانبدارانه، نهتنها این تجاوز را توجیه میکند بلکه در پوشش خبری و گفتگوهایش عملاً همصدا با تلآویو عمل میکند. دفاع اخیر یکی از مجریان این شبکه از عملکرد آن، کامبیز نوروزی را به واکنش واداشت.
-
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی:
چاپ روزنامهها نباید متوقف شود
رسانهمدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بر لزوم تداوم انتشار روزنامهها بهویژه بهصورت چاپی حتی در شرایط بحرانی مانند جنگ تأکید کرد
-
جنگ روایتها و تحلیلی بر نبرد شناختی اخیر و ضرورت بازتعریف کارویژه رسانههای ایرانی
اصفهاندر عصر نوین، جبهههای جنگ تنها به میادین نبرد محدود نمیشوند؛ اکنون میدان اصلی، ذهن و ادراک جوامع است. با ظهور فناوریهای ارتباطی و شبکههای اجتماعی، جنگها بیش از آنکه به توپ و تانک متکی باشند، به نبرد روایتها، تصویرها و تأثیرگذاری بر افکار عمومی وابستهاند.
-
از کربلا تا امروز؛ بازتاب پیام عاشورا روی موج رادیو
رسانههمزمان با فرارسیدن ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی، رادیو با تولید و پخش ویژهبرنامههایی تأثیرگذار، بستر ارتباط عاطفی و معرفتی میان شنوندگان و فرهنگ عاشورایی را فراهم میکند. مرثیهسرایی، گفتوگو با کارشناسان مذهبی، روایتهای مستند از کربلا و پخش نوحههای سنتی، بخشی از این تدارک رادیوست که در روزهای تاسوعا و عاشورا به سمع شنوندگان میرسد.
-
صفحه اول روزنامههای چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴
رسانهدیدگاههای موافق و مخالف مذاکره، دلایل افزایش قیمت برنج، اوضاع و احوال بورس و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
صفحه اول روزنامه های سه شنبه 10تیر 1404
رسانهتجلیل از مصاحبه اخیر علی لاریجانی، بررسی وضعیت بورس و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
کیهان : جنگ۱۲روزه، ملیگرایی را در ایران تقویت کرد
رسانهوحدت ملی از نتایج غیرمنتظره حمله رژیم صهیونی به ایران است.
-
صفحه اول روزنامه های دوشنبه 9تیر 1404
رسانهاظهارات علی لاریجانی در باره جنگ امریکا و اسرائیل علیه ایران، حرفهای متناقض ترامپ در مورد رفع تحریم ایران و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
-
انتقاد عبدالله گیویان از صداوسیما:
آینه مردم باشید، نه آغل پنداران
رسانهدر واکنش به تحلیلها و پوشش برخی رسانهها از حماسه اخیر ملت ایران، عبدالله گیویان ـ نویسنده و جامعهشناس ـ در یادداشتی اینستاگرامی، با انتقاد از کسانی که «ایران و ایرانی را نمیشناسند»، نوشت: ملت ایران در لحظهای تاریخی، ورای اختلافها و دلخوریها، در قامت ملتی واحد ظاهر شد.
-
جنگ رسانهای اسرائیل در سایه کمکاری صدا و سیما
رسانهدر سایه بی کفایتی صدا و سیما و سیاست خبری بسیار نادرست و مخرب آن در شرایط آتشبس اسرائیل و مامورانش، از جمله تلویزیون اسرائیل اینترنشنال یک فرآیند شبهخبری را آغاز کردهاند که ساختار اعتماد ملی را هدف گرفتهاست.
-
روزنامه جمهوری اسلامی: صداوسیما با عملکرد مجریانش، تلاشهای خوب خود را هم خراب می کند/ چند مجری غیرمنضبط زحمات افراد منطقی را به باد می دهند
رسانهرسانه ملی در جنگ اسرائیل دو عملکرد متفاوت داشت. در بخش انتشار اخبار و تشجیع مردم و رزمندگان خوب عمل کرد ولی با پخش برنامههای فاقد کارشناسی و در مواردی تحریککننده، سخیف و افراطی برخلاف مصالح کشور عمل کرد.
-
رویکرد سیاسی صداوسیما در جنگ دوازده روزه اسرائیل و ایران/ در بر همان پاشنه رفتار جناحی میچرخد
رسانههوش سیاسی مردم ایران زمانی که تصمیم گرفتند شبکه ایراناینترنشنال را تحریم کنند و یک کمپین برای آن راه انداختند و همبستگیای که بین مردم ایران با شروع جنگ شکل گرفت، این انتظار را به وجود آورد که رویکرد اتحاد و همبستگی به همه بخشهای دیگر رسانهای نیز نفوذ کند.