به گزارش خبرآنلاین، نماینده دولت در این جلسه نیز از تریبون علنی مجلس به مخالفت با این مصوبه کمیسیون تلفیق پرداخت و گفت: شان و جایگاه قوه مقننه، وضع قانون و نظارت است؛ شان و جای دستگاه قضاییه هم داوری و نظارت و شان قوه مجریه نیز اجرا است. وقتی شاکله تفکیک قوا به هم بریزد، آثار منفی آن بروز خواهد یافت.
وی با بیان اینکه دخالت در اجرا، دولت را برای نقدینگی دچار مشکل میکند و حتی به قوه مقننه و قضاییه نیز لطمه میزند که نمیتوانند به عملکرد نظارتی خود بپردازند، ادامه داد: بانک مرکزی بانکدار و حسابدار دولت است و ارز دولت را در اختیار دارد. از این رو نباید بازوی اجرایی دولت را از آن گرفت.
نماینده دولت ادامه داد: در شرایط تحریم که بانک مرکزی خط مقدم مبارزه با صهیونیستهاست و رئیس جمهور باید هر لحظه برای آن مصلحت سنجی کند، نباید زمینه تضعیف تصمیم گیری دولت را فراهم کرد.
وی در پایان گفت: گاهی در شرایط اضطرار فورا از رئیسجمهور کسب تکلیف میشود. اما آیا در شرایط عادی میتوان این افراد(روسای سه قوه و معاونانشان) را در مورد یک موضوع اضطارای متحد در نظر کرد؟ تازه وای به حال اینکه این افراد اختلاف نظر هم داشته باشند!
/14111
نظر شما