به گزارش وزارت بازرگانی،معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزیر بازرگانی، با بیان این مطلب گفت: در پایان هفته راهکارهای علمی و عملی ارتقای کیفیت نان ترسیم و نسخه اجرایی آن اواسط هفته جاری نهایی میشود.
دودانگه ، با تاکید بر طولانی بودن پروسه بهبود کیفیت نان خاطرنشان کرد: هدفمندسازی یارانهها موجب بالا رفتن سطح توقعات مردم و گرایش آنها به نان کیفی شده است.
وی خاطرنشان کرد: بهبود کیفیت نان در یک پروسه زمانی شش ماهه و با رعایت استانداردهای تدوین شده میسر خواهد شد.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزیر بازرگانی، نقش سایر دستگاهها در بهبود کیفیت نان را پر رنگ دانست و گفت: در نقشه راه بهبود کیفیت نان، وزارت کار و امور اجتماعی وظیفه آموزش نانواها را به عهده دارد.
دودانگه، با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت در تولید نان ادامه داد:استاندارد مورد نظر با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و موسسه استاندارد تهیه خواهد شد.
نظام الدین برزگری رییس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی نیز در خصوص استانداردهای کیفیت نان در کشور گفت: در حال حاضر استاندارد نانهای حجیم و نیمهحجیم در کشور وجود دارد و کارخانجات تولید نان صنعتی موظف به رعایت این استانداردها هستند.
وی ضمن تاکید بر نبود استاندارد در حوزه نان سنتی، گفت: نان سنتی در کشور از تنوع بالایی برخوردار است و نمیتوان برای تمام این نانها استاندارد مشخصی لحاظ کرد، این در حالی است که مواد اولیه تمامی نانها یعنی آرد دارای استاندارد خاص خود است.
برزگری ادامه داد: برای برخی از نانهای سنتی که از ماندگاری بالایی برخوردار بوده و به صورت خشک شده در قالب بستهبندی میتوان آن را حفظ کرد، استاندارد مشخصی تدوین خواهد شد.
وی با اشاره به مذاکرات صورت گرفته در نشست مشترک با وزیر بازرگانی، بیان کرد: در این نشست مقرر شد که با همکاری مرکز پژوهشهای غلات، استاندارد نان تدوین و در اختیار وزارت بازرگانی قرار گیرد.
/32
نظر شما