۰ نفر
۲۵ تیر ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۳

سعیدلو: من هر کجا که باشم خیالم راحت است.

«من هر کجا که باشم خیالم راحت است». این پاسخ علی سعیدلو معاون اجرایی رئیس‌جمهور است که این روزها گمانه‌زنی‌هایی دال بر حضورش در یکی از وزارتخانه‌های دولت دهم، مطرح می‌شود. او که چینش کابینه دهم را بر اساس صلاحدید رئیس‌جمهور عنوان می‌کرد، هیچ ارزیابی‌ای از کابینه دهم ارائه نکرد و در پاسخ به خبرنگاران گفت: برخی وزرا که مردم از آن‌ها رضایت دارند باقی می‌مانند و باقی باید تغییر کنند. من هر کجا که باشم خیالم راحت است؛ به این شکل نیست که ما از ابتدا حکم مدیریت داشته باشیم و اگر افراد با صلاحیت‌تری که به تشخیص مردم و مراجع بالاتر هستند سر کار بیایند، خیالمان راحت‌تر است. به گفته معاون اجرایی رئیس‌جمهور دور سوم سفرهای استانی نیز با حضور رئیس‌جمهور و با تشکیل جلسات دولت و انجام ملاقات‌ها در استان‌ها ادامه خواهد یافت. البته از نخبگان و صاحب‌نظران خواسته‌ شده تا نقدهایشان را برای بهبود و اصلاح روند سفرهای استانی به دولت ارائه دهند.

محمد مهدی زاهدی با بیان اینکه نمی‌تواند نسبت به تداوم حضورش در دولت اظهار‌نظر کند، سعی کرد از زیر‌بار سؤالات خبرنگاران فرار کند. با این حال آقای وزیر کوشید تا سمت و سوی شایعات را به سمت حذف هیأت امنا دانشگاه و پژوهشگاه در برنامه پنجم و نام‌گذاری 18 تیر به عنوان «روز دانشجویان خارجی» ببرد و در پاسخ به آن بگوید: یکی از مدیران وزارتخانه این پیشنهاد را داده که باید این پیشنهاد در سطح شورای معاونان وزارتخانه بحث و گفت‌وگو شود و باید بحث‌های زیادی در مورد آن صورت بگیرد و کار کارشناسی شود. این مسئله فقط در حال حاضر پیشنهاد شده است. زاهدی از پیگیری آزادی دانشجویان و اعضای هیأت علمی بازداشت شده خبر داد.

پیش‌بینی تغییر 50 درصدی کابینه
پرویز فتاح هم به خبرنگاران گفت که نمی‌داند در دولت دهم ماندگار خواهد شد یا نه. او خبرنگاران را برای پاسخ این سؤال به رئیس‌جمهور حواله کرد و گفت: آقای احمدی‌نژاد در حال بررسی کابینه است و کار وزرا را ارزیابی می‌کند اما نظرشان را اعلام نکرده‌اند. هر تصمیمی که اتخاذ کنند، مبنی بر بودن یا نبودن اعضای کابینه، به مصلحت کشور خواهد بود. البته فکر می‌کنم که بیشتر اعضای کابینه یعنی بیش از 50 درصد اعضای دولت نهم در دولت دهم نیز حضور داشته باشند. وزیر نیرو از عدم قطعی آب وبرق در تابستان امسال نیز خبر داد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که این روزها در صدر فهرست تغییر کابینه قرار دارد، آنقدر رفتنش به استناد اعلام تمایل علنی رئیس‌جمهور در گفت و گوی ویژه خبری قطعی است که هیچ خبرنگاری در این مورد از او سؤال نکرد. با این حال او گفت که در ایام انتخابات، در موارد متعددی به مطبوعاتی که قانون را رعایت نکرده‌اند، در موضوعات متعددی تذکر داده شده است. حسین صفار‌هرندی که در حاشیه‌ جلسه روز گذشته دولت، درباره نحوه‌ برخورد وزارت ارشاد و هیأت نظارت بر مطبوعات با رسانه‌هایی که به طرح شایعات می‌پردازند و به آن‌ها دامن می‌زنند، گفت: بر‌اساس قانون این موارد به شکایت افراد خصوصی یا مدعی العموم قابل بررسی در دستگاه قضایی است.

البته هیأت نظارت بر مطبوعات به صورت کلی بر مطبوعات نظارت می‌کند و اشراف دارد و اگر احیاناً در عملکرد مطبوعه‌ای، خلافی دیده شود به آن تذکر می‌دهد و اگر آن اقدام تکرار شود و به تذکرات توجهی نشود، به تصمیمات دیگری منجر می‌شود. او مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه وزارت ارشاد تیتر صفحه یک بسیاری از روزنامه‌ها را تعیین می‌کند، رد کرد و گفت: وزارت ارشاد هیچ مطبوعه‌ای را به صورت مستقیم در اختیار ندارد.

کد خبر 12750

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین