استاندار خوزستان: لزوم کاهش مصرف برق در استان خوزستان

استاندار خوزستان با بیان اینکه قطعی برق برنامه ریزی شده در خوزستان نداریم گفت: در شرایط فعلی لازم است در مصرف برق استان صرفه جویی شود.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان: شریعتی باحضور در برنامه فرمول یک درخصوص زیرساخت های برق خوزستان اظهارکرد:

 در سال جاری و همچنین سال گذشته خاموشی با برنامه ای در استان خوزستان نداشتیم اما به دلیل فرسوده بودن شبکه برق و مصرف بالا شاهد قطعی برق در برخی مواقع هستیم.

استاندارخوزستان افزود: متوسط قطعی برق در سال ۹۵ به ازای هر نفر در استان خوزستان ۲هزار دقیقه در سال بود که درحال حاضر در اهواز به حدود ۷۰۰ دقیقه و در سایر شهرستان ها به ۸۵۰ دقیقه در سال رسیده است اما همچنان معتقدم این رقم بالاست و باید کاهش یابد.

وی ادامه داد: در سال ۹۷ به دلیل خشکسالی و کاهش تولید برق توسط نیروگاه های برقابی به اندازه ۲۵ سال گذشته در استان تهران خاموشی برق صورت گرفت اما در خوزستان به دلیل شرایط جوی اجازه هیچ خاموشی با برنامه ای داده نشده است.

شریعتی افزود: متوسط قطعی برق به ازای هر نفر در کلانشهر مشهد یکصد دقیقه و در کلانشهرهای اصفهان، شیراز و تهران کمتر از ۲۰۰ دقیقه در سال است.

استاندار خوزستان بیان کرد : در سال ۹۵ تعداد کلیدهای گازی در شبکه توزیع برق اهواز ۷۰ عدد بود درحالی که در همان زمان در مشهد ۹۵۰ عدد وجود داشت.

وی افزود: مصرف برق استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در زمان پیک مصرف سه هزار و ۶۰۰ مگاوات و مصرف برق در استان تهران چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات است.

شریعتی با بیان اینکه مصرف برق استان خوزستان حدود هشت هزار مگاوات است خاطرنشان کرد: مصرف برق خوزستان پس از تهران در جایگاه دوم قرار دارد. تعداد پست های فوق توزیع برق خوزستان حدود ۲۱۰ عدد است درحالی که تعدادهای پست فوق توزیع برق در استان فارس ۴۳۰ عدد می باشد.

وی افزود: از ۲۱۰ پست فوق توزیع برق خوزستان ۷۵ عدد آن موقت هستند، درواقع بیشترین تعداد پست های موقت برق کشور در خوزستان است هرچه تعداد پست های موقت برق بیشتر باشد ناپایداری برق نیز افزایش می یابد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: از سال ۹۶ دولت سرمایه گذاری های بسیاری در حوزه برق انجام داده است، در همان سال یکصد میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای بازسازی شبکه برق خوزستان اختصاص یافت.

شریعتی بیان کرد: در سال گذشته نیز دولت از ۲ حل مختلف مبلغ۳۰ میلیون یورو و همچنین ۶۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح و توسعه برق خوزستان درنظر گرفت.

عقب ماندگی های برق درحال جبران هستند

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه عقب ماندگی های حوزه برق خوزستان درحال جبران است افزود: درحال حاضر قرارداد خرید بیشترین تعداد ترانس های فوق توزیع برق برای خوزستان بسته شده است.

شریعتی خاطر نشان کرد: دولت در مصوبه فروردین ماه سال ۹۶ برای چند مساله مهم خوزستان شامل گرد و خاک، آب و فاضلاب، توسعه برق و فاز دوم طرح احیای اراضی ۵۵۰ هزار هکتاری اعتبار درنظر گرفت.

وی ادامه داد: کانون شماره چهار ریزگردها در خوزستان یک کانون فوق بحرانی بود که ۲۵ هزار هکتار نهالکاری، ۱۲ هزار هکتار بوته کاری و ۲۰ هزار هکتار قرق شد.

استاندار خوزستان بیان کرد: در سال ۹۵ مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال، در سال ۹۶ مبلغ ۷۰ میلیون دلار و در سال ۹۷ مبلغ یکصد میلیون دلار به مهار ریزگردها در خوزستان اختصاص یافت.

شریعتی درباره توسعه شبکه آب در خوزستان گفت: دولت در سال ۹۶ اعتبار ویژه ای به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال برای طرح آبرسانی غدیر در نظر گرفت، سال گذشته شاهد تنش های زیادی در خرمشهر و آبادان به دلیل مشکلات آب شرب بودیم اما این مساله در تیرماه سال ۹۷ به کمک طرح آبرسانی غدیر حل شد.

وی افزود: استان خوزستان در تولید ۱۵ درصد ناخالص ملی کشور نقش دارد، با احتساب نفت رتبه دوم و بدون تولید نفت در جایگاه پنجم کشور به لحاظ تولید ناخالص ملی است از این رو حق خوزستان بسیار بیشتر از شرایط فعلی می باشد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود درخصوص اظهارنظر یکی از نمایندگان مردم اهواز در مجلس پیرامون انتصابات استان گفت: هر فردی درخصوص انتصابات استان ممکن است براساس سلیقه خود به مساله نگاه کند.

شریعتی گفت: نماینده مجلس به انتصاب مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان و مدرک غیر مرتبط آن اشاره کرد درحالی که مدیرکل مدیریت بحران استانداری علاوه بر مدرک بهداشت، دارای دکترای مدیریت اجرایی نیز هست و در زمان سیل فعالیت های زیادی داشت، همچنین در مورد رییس مرکز بهداشت خوزستان سلسله مراتب رعایت شده و وی پیش از این رییس مراکز بهداشت اهواز، ایذه و رامهرمز بوده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1279627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رحمان US ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳
    0 0
    البته جناب شریعتی این رو هم باید بفرمایند که هفتاد درصد برق مصرفی توی استان خوزستان که یه جورایی قطب اصلی صنعت و اقتصاد این کشوره رو کارخانه جات و پتروشیمی ها و در کل در اکثریت ظرفیت استفاده از برق صرف همین کارخانه ها میشه وگرنه مردم خوزستان که همیشه با مشکل قطعی برق تو این گرمای طاقت فرسا و قبوض سنگین برق نسبت به بقیه نقاط کشور بخاطر استفاده همزمان از دو کولر گازی و یا بیشتر دست و پنجه نرم میکنند