فارس نوشت: معاون پارلمانی دانشگاه آزاد گفت: بنده شنیده‌ام که مبلغی حدود 400 میلیون تومان درخواست شده است اما امیدوارم که با مذاکرات انجام شده، این مشکل برطرف شود.

کریم زارع معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با اشاره به اعلام نظر مدیرکل اداره خدمات مخابراتی مخابرات استان تهران در خصوص دلایل عدم اعلام شماره‌های دانشگاه آزاد در 118 اظهار داشت: همانطور که قبلا هم گفته بودم، این مشکل ناشی از سیاست‌های جدیدی است که مخابرات اجرا می‌کند، یعنی دانشگاه آزاد در این زمینه بدهی ندارد.

وی با بیان اینکه مخابرات درخواست دریافت مبلغ زیادی از دانشگاه آزاد کرده است، افزود: این مبلغ مشابه وضعیت شرکت‌های اقتصادی است در حالی که دانشگاه آزاد شرکت اقتصادی نبوده و یک مجموعه فرهنگی است.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با بیان اینکه این دانشگاه مشکل خاصی در این زمینه نداشته و هزینه کارکردهای خود را می‌پردازد، گفت: این مشکل اکنون از سوی معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد در حال پیگیری است و امیدواریم هر چه زودتر برطرف شود.

زارع با بیان اینکه مسئولان مخابرات باید نگاه اقتصادی به دانشگاه آزاد را کنار بگذارند، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد بیش از 400 واحد مختلف در سراسر کشور دارد و یادگار بزرگ امام راحل است.

وی در پاسخ به این سوال که مخابرات چه مبلغی را از دانشگاه آزاد درخواست کرده است، اظهار داشت: بنده شنیده‌ام که مبلغی حدود 400 میلیون تومان درخواست شده است اما امیدوارم که با مذاکرات انجام شده، این مشکل برطرف شود.

بر اساس این گزارش، شماره تمام واحدهای دانشگاه آزاد از لیست شماره‌ها و اطلاعات مرکز 118 مخابرات حذف شده است که این مساله موجب بلاتکلیفی بسیاری از دانشجویان و مراجعین دانشگاه آزاد در روزهای اخیر شده و با توجه به زمان اعلام نتایج امتحانات ترم قبل و آغاز ثبت‌نام ترم آینده، این مشکل پررنگ‌تر از قبل شده است.

در همین زمینه تماس‌های خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با 118 نیز بی‌نتیجه بود و اپراتورهای این مرکز دلیل خاصی را برای این مشکل اعلام نمی‌کنند؛ "احتمال تغییر تمام شماره‌ها "، "دستور ریاست این دانشگاه برای حذف تمام اطلاعات "‌، "عدم پرداخت آبونمان " و... از جمله دلایلی است که از سوی پاسخگویان مرکز 118 برای این مشکل اعلام شده است.

در همین زمینه عباس ابوالقاسمی آزاد مدیرکل اداره خدمات مخابراتی مخابرات استان تهران نیز به خبرنگار ما گفت: بر اساس مصوبه مجمع شرکت مخابرات ایران، باید از تلفن مشاغل هزینه آبونمان دریافت شود.

وی ادامه داد: تلفن مشاغلی که می‌خواهند برای بار دوم یا سوم در سامانه 118 ثبت شوند باید ماهانه معادل 500 پالس تلفن (هر پالس 44.7 ریال) معادل دو هزار و 235 تومان پرداخت کند که در قبض دو ماهانه تلفن محاسبه می‌شود؛ زیرا رکورد دوم شماره، هزینه پرسنل و نگهداری را به مخابرات تحمیل می‌کند.

مدیرکل اداره خدمات مخابراتی مخابرات استان تهران افزود: مخابرات تلفن را به اشخاص حقیقی یا حقوقی می‌فروشد که اشخاص حقوقی به شرکت‌های ثبت شده در ثبت شرکت‌ها اتلاق می‌گردد.

ابوالقاسمی آزاد در همین زمینه ادامه داد: شماره‌های دانشگاه آزاد حقیقی بوده است و با توجه به اینکه این دانشگاه ده‌ها شماره‌ در سامانه 118 دارد؛ مهلت 20 روزه، یک ماهه و دو ماهه برای تأیید تلفن‌هایی که می‌خواهد در 118اعلام شود و نیز معرفی نماینده برای انعقاد قرارداد داده شده بود که این دانشگاه هنوز پاسخی به این دعوت نداده است.

آزاد با بیان اینکه دانشگاه آزاد به مهلت داده شده توجه نکرد؛ در نتیجه این اقدام دانشگاه به معنی عدم تمایل برای اعلام شماره‌های تلفن دانشگاه در 118 تلقی شده است، تصریح کرد: طی چند روز گذشته نمابری از سوی دانشگاه آزاد به مخابرات ارسال شده که در آن 7 شماره به عنوان شماره‌های دانشگاه آزاد و نماینده‌ای نیز برای امور قراردادی معرفی شده است که پس از این فکس پیگیری دیگری توسط دانشگاه آزاد نشده و نماینده دانشگاه نیز تاکنون به مخابرات مراجعه نکرده است.

/32

کد خبر 128952

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۹
    0 0
    همين دانشگاه ازاد وقتي مناقصه ميكند به جاي ضمانت نامه فقط پول نقد ميخواهد خودش هم چهار - پنج ماه طول ميكشه پول ادم رو بدهد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین