«مصطفی رجبی مشهدی» روز پنجشنبه درباره وضعیت انعقاد تفاهمنامهای که مدتها پیش بین وزارت نیرو و وزارت ارتباطات در خصوص امکان استفاده از فیبر نوری شبکه انتقال برق کشور برای انتقال داده امضا شده بود، افزود: دو وزارتخانه پیشتر تفاهمنامه ای در این باره امضا کرده اند که اکنون کارها بر اساس آن درحال انجام است.
سخنگوی صنعت برق اظهار داشت: قرار بود یک سری کار کارشناسی بعد از تفاهم نامه انجام شود که شرکت توانیر در هفته های اخیر یک مجری برای این کار تعیین کرد.
وی ادامه داد: هدف اصلی وزارت نیرو این است که طرح فیبرنوری تا خانه را محقق کند و با توسعه مناسبات بین دو وزارتخانه کار سرعت خواهد گرفت.
سخنگوی صنعت برق گفت: هدف اصلی وزارت نیرو از این کار آن است که بتواند توسعه کنتورهای هوشمند را داشته باشد تا مردم بتوانند از وضعیت کنتورهای خود به صورت هوشمند اطلاع داشته باشند و علاوه بر این، وزارت ارتباطات از این ظرفیت برای رسیدن به هدف تبادل اطلاعات بهره گیرد.
رجبی مشهدی با بیان اینکه میزان فیبر نوری صنعت برق ۳۰ هزار کیلومتر است، افزود: هر دو وزارتخانه با تعامل می توانند برای تحقق اهداف از این ظرفیت استفاده کنند.
«نصرالله جهانگرد» رئیس پیشین سازمان فناوری اطلاعات ایران، ۲۸ دی ماه ۹۵ درباره استفاده از خطوط فیبر نوری وزارت نیرو برای انتقال دیتا گفت: در این باره از گذشته بین وزارت ارتباطات و وزارت نیرو همکاری بوده است و برای برخی مناطق کوهستانی از خطوط انتقال برق برای انتقال ترافیک دیتا استفاده میشود.
وی با بیان اینکه این همکاری طبق تفاهم نامهای انجام میشود، گفت: اکنون ۱۷ تا ۱۸ هزار کیلومتر فیبر نوری وزارت نیرو مورد استفاده مشترک وزارت ارتباطات نیز است.
رئیس وقت سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: وزارت نیرو ۲۲ هزار کیلومتر فیبر نوری برق فشار قوی و ۱۳۰ هزار کیلومتر فیبر نوری توزیع برق پاییندستی دارد که با فناوری OPGW امکان نصب تجهیزات انتقال ترافیک روی تجهیزات انتقال برق وجود دارد.
نظر شما