واحد پیگیری با هدف کاهش اطاله دادرسی راه‌اندازی می‌شود

خبرگزاری صداوسیما نوشت: رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه در مجتمع‌های حقوقی درگیر اطاله دادرسی هستیم، از راه‌اندازی واحد پیگیری با هدف کاهش اطاله دادرسی خبر داد.

به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) مراسم گرامیداشت روز زن در ساختمان دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران برگزار شد. یحیی جعفری رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران در حاشیه این مراسم به بازدیدهای مختلفی که از مجتمع‌های قضایی صورت گرفته است، اشاره کرد و گفت: تعداد قابل توجهی از این بازدیدها سرزده بوده و سه مجتمع برای سرکشی باقی مانده است.
رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب تهران ادامه داد: در حین بازدید مشکلات مردم شنیده و در حد توان پیگیری‌های لازم انجام می‌شود؛ ان شاء الله در سال آینده به صورت برنامه ریزی شده و مدون بازدیدها ادامه خواهد یافت و در این رابطه اطلاع رسانی می‎شود، همچنین ملاقات‌های مردمی به صورت کاملا مشخص و با برنامه‌ریزی برگزار خواهد شد.
جعفری یکی از مشکلات موجود را که گله مندی مراجعین را در پی داشته است، اطاله دادرسی خواند و گفت: طی چند ماه گذشته حرکت‌های جهشی خوبی برای رفع این معضل صورت گرفته است و در حال حاضر در برخی مجتمع‌های کیفری و خانواده دو، اطاله دادرسی بسیار کاهش یافته و وقت رسیدگی‌ها به روز است به طوری که چندان شاهد پرونده‌های معوق نیستیم.
وی با بیان اینکه در مجتمع‌های حقوقی درگیر اطاله دادرسی هستیم، تصریح کرد: علت اصلی این مشکل به وارده بالا و کمبود نیروی انسانی بر می‎گردد که در حال حاضر با کارشناسی درصدد فائق آمدن بر این موضوع هستیم و در این رابطه راه اندازی واحد پیگیری برای بررسی تجدید وقت پرونده‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس کل محاکم تهران در پایان خاطرنشان کرد: در بحث اجرای احکام نیز با متمرکز کردن امور درصددیم سرعت را بالا ببریم و با سلامت و دقت امور را به سرانجام برسانیم؛ در هر حال رفع معضلات زمان‌بر است، اما ان شالله طبق سیاست‎های دستگاه قضایی، توصیه‌های رئیس قوه قضائیه و مدیریت دادگستری استان با تلاش همکاران در حال پیشبرد امور هستیم.
 
۲۳۵۲۳۵
کد خبر 1352882

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین