اجرای ۹۰ درصدی مصوبات ستاد پیشگیری از کرونا در استان چهارمحال وبختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: اجرایی شدن ۹۰ درصد تصمیمات ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹ به همراهی، همکاری و هم‌افزایی مردم نیازمند است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال و بختیاری به نقل از روابط عمومی استانداری،اقبال عباسی در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری،با قدردانی از مجموعه تلاش‌گران این حوزه به‌ ویژه پزشکان، پرستاران، بسیجیان، داوطلبان جمعیت هلال احمر، گروه‌های بسیج، بازار و نیروهای مردمی تاکید کرد:‌ مصوبات صادر شده در این نشست به اجرا و رعایت آن از سوی مردم نیاز دارد.

وی از مردم درخواست کرد، برای کاهش شیوع این ویروس در خانه بمانند و مراعات کنند و این روزها به‌منظور جلوگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا از خانه بیرون نیایند.

عباسی تصریح کرد:‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز وعده داده در صورتی که مردم ۲ هفته در خانه بمانند، ویروس کرونا کنترل شود.

وی یادآور شد: براساس فرمان مقام معظم رهبری تدابیر ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا برای همه لازم‌الاجراست.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت:‌ طبق آمار رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اگر مردم رعایت نکنند و زنجیره شیوع را قطع نکنند، به‌ طور میانگین روزانه ۵ نفر در این استان به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند.

وی گفت:‌ با اجرای طرح ملی بسیج پیشگیری از کرونا، تمامی دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید در راستای اجرای مطلوب این طرح همکاری داشته باشند.

عباسی تاکید کرد: روسای کمیته‌های ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری در نشست‌های بعدی گزارش اقدامات خود را ارایه ندهند و فقط خواسته‌های نیازمند مصوبه خود را مطرح کنند.

وی افزود: با توجه به کمبود بیمارستان‌ها در چهارمحال و بختیاری باید تجهیزات و امکانات مورد نیاز در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد قرار گیرد، تا به‌صورت صحیح و به‌موقع در نقاهتگاه‌ها مدیریت شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هیچ شخص حقیقی و حقوقی بدون هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد حق جمع‌آوری کمک به اسم مقابله با ویروس کرونا در استان را ندارد.

وی یادآور شد: هر اقدامی در راستای پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری باید با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد باشد.

عباسی اظهار داشت: هیچ‌کدام از مدیران دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری برای ارایه عملکرد خود در این حوزه منع نشده‌اند، اما منبع اصلی ارائه آمار فقط دانشگاه علوم پزشکی است.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: شرکت مخابرات استان نسبت به افزایش سرعت اینترنت و کمک‌های ارتباطی، اقدام و برای اطلاع‌رسانی‌های آموزشی درخصوص ویروس کرونا از طریق پیامک همکاری کند.

وی افزود: اختیار لازم برای محدود کردن مسیرها، ایست و بازرسی، کنترل ورودی‌ها و خروجی‌ها و سایر موارد مرتبط با پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری به فرماندارن شهرستان‌های ۱۰ گانه استان داده شده است.

عباسی تصریح کرد: مرخصی‌های فرمانداران، بخشداران و تمامی اعضای ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری تا پایان ریشه‌کنی این ویروس لغو و حضور تمامی آنان در محل خدمت ضروری است.

وی یادآور شد: ورود گردشگر و مسافر به چهارمحال و بختیاری همچنان ممنوع است و در مراکز اقامتی، تفریحی و گردشگری نباید هیچ خدماتی به آنان داده شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: عوامل مختلف مستقر ایست و بازرسی‌های چهارمحال و بختیاری از نظر بیمه، خدمات اداری، قضایی و موارد خدماتی دیگر،مورد حمایت هستند.

وی گفت: تامین مواد اولیه و ابزار لازم برای تولید ماسک، ‌دست‌کش و مواد شوینده در چهارمحال و بختیاری اولویت اصلی مسوولان مربوطه باشد.

عباسی افزود: ‌ورود مرغ و گوشت به داخل چهارمحال و بختیاری باید زیرنظر و مورد تایید جهاد کشاورزی، ‌دامپزشکی و سایر مراجع ذی‌صلاح قانونی انجام شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری توصیه کرد: مردم استان به هیچ وجه گوشت و مرغ خارج از شبکه توزیع را خریداری نکنند.

وی یادآور شد: ضدعفونی دستگاه‌های خودپرداز در چهارمحال و بختیاری تنها باید از طریق خود بانک‌های عامل انجام شود.

وی اظهار داشت: ساعت‌کاری دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری مانند سایر نقاط کشور براساس همان روال عادی خواهد بود.


46

کد خبر 1365909

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار