دیدگاه کاربران خبرآنلاین درباره وضعیت مشاغل در دوران کرونا/ کالاها گران می‌شود؛ جنس می‌فروشیم، گران‌تر می‌خریم

کاربران خبرآنلاین دیدگاه‌های خود را درباره وضعیت کسب‌وکار و مشاغل در دوران کرونا مطرح کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مقرر شده است واحدهای صنفی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نسبت به فعالیت اقدام کنند. در نظرسنجی‌ای که خبرگزاری خبرآنلاین منتشر کرد، این سوال مطرح شد که «برای راه انداختن چرخ اقتصاد در عین مراقبت و رعایت پروتکل‌های بهداشتی چه باید کرد؟ اگر دارنده واحد صنفی هستید، چه ابتکاری را برای فعالیت در این روزها داشته‌اید؟» کاربران خبرآنلاین دیدگاه‌های خود را در این خصوص مطرح کردند.

یکی از کاربران خبرآنلاین نوشت: «من فکر می‌کنم مشاغل غیرضروری نباید باز شوند.»

کاربر دیگری عنوان کرد: «باید محیط کاری تا حد امکان بسته و بدون جریان هوا نباشه. به عنوان مثال بانک‌ها حتما درب ورودی را باز کنند، چون ویروس در محیط سرد و ساکن بهتر و بیشتر باقی می‌ماند.

وحید، کاربر خبرآنلاین تصریح کرد: «اوضاع کسب‌وکار خوب نیست. به ما ۱۰روز اجازه فعالیت دادند، اما اصلا درآمد نداشتیم. واقعا موندم چیکار کنم. واسه ما کاسبای ضعیف تو رو خدا یه فکری کنید، همش نگید یه سری مشاغل مثل رستورانا ضرر کردن، و الا ما هم که کارمون چاپ و لیزره، ضرر داریم ‌می‌دیم هر روز.»

کاربری نوشت: آخه وقتی میگی مشاغل غیرضروری تعطیل، تو پول اجاره‌اش رو می‌دی؟»

یکی از کاربران خبرآنلاین تاکید کرد: «بابا مالیات را امسال بی‌خیال بشید، واقعا درآمد نداریم. «

یکی دیگر از کاربران خبرآنلاین نوشت: «به خدا بدبخت شدیم بابت اجازه مغازه.»

کاربری عنوان کرد: «این‌طور که مشخص شده، کرونا حالا حالاها رفتنی نیست. باید خودمون رو به زندگی با کرونا وفق بدیم. بحث کسب‌وکار هم همین‌طوره، قطع یقین ریشه‌کنی کرونا نه فقط تو یه شهر، بلکه در کل کشور هم نمی‌تونه تضمین‌کننده سلامت باشه، مادامی که در کل دنیا کنترل بشه، همه در خطر ابتلا هستند و این چیزی نیست که به این زودی اتفاق بیفته. رعایت کامل و حتی محکم‌تر پروتکول‌های بهداشتی در مشاغل و توسط تک تک افراد در همه مواقع و شرایط لازمه تا امرار معاش به قیمت جونمون تموم نشه. متاسفانه تعهدات مالی با عدم مدیریت دولت باعث شده تا خیلی از کسبه و کارمندان بالاجبار به سر کار بروند. این یه زنجیره از تعهدات ایجاد کرده که همه رو درگیر می‌کنه. ضمن این‌که تو این شرایط خود مردم هم (اعم از مالکان و...) اونطور که باید همراهی نکردند.

کاربری متذکر شد: «مشاغل مثل دانه‌های تسبیح به هم وصل هستند. کم‌ریسک و پرریسک، تقسیم‌بندی غلطی است. به جای پروتکل‌های کم حاصل که احتیاط‌های بیش از حد و وسواس گونه را به همه تحمیل می‌کند، با قوانین موثر و قابل اجرا در جهت ضد عفونی کردن محل‌های کسب وکار چرخ اقتصاد کشور را چرخاند.»

 یکی از کاربران خبرآنلاین نوشت: «کدوم کسب‌وکار؟ وقتی جنسی را می‌فروشی، بعد که می‌خواهی جایگزین کنی باید همان جنس را گران‌تر بخری. کجای این کسب‌وکار سود است؟»

کاربری عنوان کرد: «کاسبی وقتی درست است که جنسی را که می‌فروشی، بتوانی با قیمت قبل خرید کنی. آن زمان سود کردی. وقتی جنسی را می‌فروشی، گران‌تر می‌خری، این اسمش کار نیست.»

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1389127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =