به گزارش خبرآنلاین از لرستان، «سعید فرح بخش» با اشاره به ساماندهی مدرسین، تشدید نظارتها، کنار گذاشتن مراکز بی کیفیت، سطح بندی مراکز علمی کاربردی بیان کرد: مهمترین اولویت و سیاست ما در دانشگاه رعایت این موارد است که باید مورد توجه جدی قرار گیرند.
وی به نقش و رسالت مدرسین در ارتقای دانش و تخصص دانشجویان، اظهار کرد: برای فعالیت مدرسین در دانشگاه یک سری کمیتههای علمی پیش بینی شده که فعالیت مدرسان در این کمیتهها همواره مورد بررسی قرار می گیرد.
فرح بخش گفت: با توجه به این رویکرد مهم، تعداد مراکز علمی کاربردی استان از ۳۲ مورد به ۱۸ مرکز کاهش پیدا کرد.
وی تصریح کرد: مراکز علمی کاربردی که استانداردهای لازم را ندارند از گردونه فعالیت خارج میشوند، در این راستا مراکز علمی کاربردی استان باید این اولویت مهم را همواره مدنظر قرار دهند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان اضافه کرد: خوشبختانه دانشگاه علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه پیش ران، توانسته بستر مناسبی بین دانشجو و مدرس ایجاد کند.
فرح بخش به اجرای طرح ساماندهی مدرسان دانشگاه علمی کاربردی در لرستان اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح تعداد مدرسان مراکز ما از هزار و ۲۰۰ نفر به حدود ۹۰۰ نفر کاهش پیدا کرد.
وی عنوان کرد: هر زمانی که دانشگاه به مدرس نیاز داشته از طریق فراخوان این امر اعلام میشود، البته یک طرح استانداردها در این زمینه وجود دارد که مدرسان باید از آنها برخوردار باشند تا در این دانشگاه بتوانند تدریس کنند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان، گفت: این دانشگاه پیش رو در بحث کیفیت گرایی بوده و یک فضای رقابتی در این رابطه در دانشگاه ایجاد شده است.
46
نظر شما