معاون اقتصادی استاندار همدان: در سالجاری سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در همدان محقق می شود

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: با ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مشترک دولت و بخش خصوصی، ۶۳ طرح جهش تولید، تا پایان سال جاری در استان همدان به ثمر می‌نشیند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ ظاهر پورمجاهد در گفتگوی تلویزیونی با مردم با اعلام اینکه پیرو دستور رهبر معظم انقلاب اجرای طرح‌هایی که به جهش تولید کمک می‌کند شناسایی و در اولویت مسوولان استان قرار گرفته است، افزود: ۶۳ طرح جهش تولیدی، تا پایان سال جاری در استان همدان به بهره برداری خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: ۲۷ درصد از طرح‌های یاد شده در زمینه کشاورزی، ۴۰ درصد در عرصه صنعت و معدن، ۱۶ درصد در بخش گردشگری و ۱۷ درصد مربوط به خدمات هستند. 

معاون استاندار همدان به فراوانی طرح‌های جهش تولید در بخش صنعت و معدن اشاره کرد و گفت: هم اینک در شهرک جوکار یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده و در حدود ۶ واحد صنایع معدنی مستقر در این شهرک صنعتی طرح‌های توسعه و فرآوری سنگهای معدنی را با شتاب در حال اجرا است.

پورمجاهد با بیان اینکه به دنبال رعایت عدالت در استقرار واحدهای تولیدی در همه مناطق استان هستیم، اظهار داشت: در هر منطقه به فراخور ظرفیت‌ها و استعدادها، صنایع مختلف مستقر می‌شوند تا ضمن تحقق اشتغال و تولید از مهاجرت نیز جلوگیری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان میزان مشارکت بخش خصوصی برای احداث صنایع، بیشتر از بخش‌های دیگر است به طوری که ۸۵ درصد سرمایه مورد نیاز توسط سرمایه گذاران و تنها ۱۵ درصد آن در بخش فراهم آوردن زیرساخت‌ها توسط دولت تامین می‌شود.

پورمجاهد با اشاره به اهمیت طرح‌های دانش بنیان در محقق ساختن اهداف جهش تولید در استان گفت: برخی از طرح ها با وجود کوچک بودن مقیاس تولید و اشتغال نقش بزرگی در فرآیند تولید این منطقه ایفا می‌کنند به طوری که با تولید یک قطعه کوچک نقشی کلیدی و اثرگذار ایفا می‌کنند.

وی یادآور شد: ماه گذشته دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به همدان سفر کرد که این دیدار برای استان دستاوردهای ماندگاری داشت که امروز شاهد بروز و ظهور برخی از آن‌ها هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان اختصاص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار به استان را از رهاوردهای این سفر برشمرد و افزود: این میزان اعتبار صرف توسعه و تکمیل زیرساخت‌های نوآوری در دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری همدان و کمک به ساختمان بنیاد نخبگان استان می‌شود که بی‌تردید در شتاب بخشیدن به جهش تولید موثر است. 

پورمجاهد به حمایت‌های بی‌چون و چرای دولت از صنایع استان خبر داد و گفت: تمام واحدهای صنعتی و تولیدی می‌توانند با نامنویسی در سامانه بهین یاب تقاضای خود را برای بهره مندی از تسهیلات ویژه (بند الف تبصره ۱۸) اعلام کنند و سهمی در توسعه اقتصادی استان داشته باشند. 

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان باید ۵۰ تا ۶۰ درصد از مبلغ سرمایه گذاری را خودشان تقبل و مابقی را از تسهیلات ارزان قیمت دولت استفاده کنند. 

سالانه ۷۰ هکتار به گلخانه‌های همدان اضافه می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان در ادامه گفت: توسعه و ترویج کشت‌های گلخانه‌ای به دلیل حفاظت از منابع آبی از طرح‌هایی است که مشمول حمایت‌های دولت قرار می‌گیرد و براساس سند راهبردی استان باید سالانه ۷۰ هکتار به گلخانه‌های موجود استان اضافه شود.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان هم اینک ۱۴۰ هکتار کشت گلخانه‌ای در بانک کشاورزی استان در صف دریافت تسهیلات برای راه‌اندازی هستند.

کد خبر 1425352

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین