خوردن مرتب گوشت باعث ۹ بیماری خطرناک می‌شود

ایرنا نوشت: محققان بر اساس نتایج یک مطالعه هشدار دادند که مصرف گوشت قرمز و مرغ تنها سه بار در هفته می تواند خطر ابتلا به ۹ بیماری شامل بیماری قلبی، ذات الریه و دیابت را افزایش دهد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، نتایج این مطالعه نشان می دهد، افرادی که بطور منظم گوشت مصرف می کنند نسبت به افرادی که از مصرف فرآورده های دامی پرهیز می کنند یا مصرف آنها را  جیره بندی می کنند، بیشتر دچار بیماری های مزمن سلامتی می شوند.

مصرف بالاتر گوشت فراوری شده و فراوری نشده خطر بروز بیماری ایسکمی قلب، ذات الریه، بیماری دیورتیکولی روده، پولیپ روده، دیابت افزایش می دهد. همچنین مصرف زیاد گوشت مرغ با افزایش خطر بروز رفلاکس معده مری، ورم معده، التهاب دوازدهه، بیماری دیورتیکولی روده، بیماری صفراوی و دیابت مرتبط است. 

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه «آکسفورد» انجام شد، نشان داد، هر ۷۰ گرم افزایش در مصرف روزانه گوشت - چه به صورت فرآوری شده و یا فرآوری نشده -  خطر ابتلا به بیماری قلبی را ۱۵ درصد، خطر ابتلا به دیابت را ۳۰ درصد و خطر ابتلا به ذات الریه را تقریبا ۳۱ درصد افزایش می دهد.

همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، خطرات رژیم غذایی مملو از گوشت در مورد گوشت مرغ ها نیز وجود دارد ، بطوری که هر ۳۰ گرم افزایش مصرف روزانه گوشت مرغ خطر ابتلا به دیابت را ۱۴ درصد افزایش می دهد.

یک برگر حدود ۱۱۳ گرم گوشت گاو و یک بال مرغ حاوی حدود ۳۰ گرم گوشت است.

داده های حدود نیم میلیون انگلیسی که در این مطالعه که ۱۰ سال بطور انجامید، نشان داد افرادی که هفته ای سه بار گوشت می خوردند، بیشتر احتمال داشت که سیگار بکشند، چاق شوند و نیز میوه و سبزیجات به میزان کافی مصرف نکنند.

با این حال نویسندگان این مطالعه اظهار داشتند بیشتر مشکلات مرتبط با مصرف گوشت و سلامتی با در نظر گرفتن «شاخص جرم بدنی» (بی.ام.آی) کاهش می یابد. این موضوع ارتباط میان مصرف گوشت و بروز مشکلات سلامتی در افراد چاق یا دارای اضافه وزن که به میزان استاندارد گوشت می خورند؛ را بیان می کند. 

در نتیجه ، دشوار است بگوییم که چه میزان مصرف گوشت با بروز نگرانی هایی در مورد سلامتی بطور مستقیم ارتباط دارد. توضیح دیگری که در ارتباط با مصرف گوشت و بروز مشکلات سلامتی می توان ارائه داد این است که افرادی که گوشت مصرف می کنند، چربی بیشتری دارند و بنابراین بیشتر در معرض خطر ابتلا به این مشکلات سلامتی هستند.

محققان حدس می زنند که گوشت قرمز فراوری شده و فراوری نشده به دلیل اینکه منبع اصلی اسیدهای چرب اشباع هستند، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهند.

صندوق جهانی سرطان توصیه می کند که افراد باید مصرف گوشت قرمز خود را باید در کل به حدود ۳۵۰ گرم تا ۵۰۰ گرم در هفته محدود کنند و به ندرت گوشت فراوری شده مصرف کنند و یا اصلا مصرف نکنند. 

۴۷۲۳۱

کد خبر 1492309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 28
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • CH ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    شما اگه دلتون میخواد علفخوار باشید به خودتون مربوطه، این خزعبلات را به خورد مردم ندهید، مردم خودشون عقل دارن میدونن چی بخورن، پدربزرگ من 60 ساله که قصاب هست، و 60 ساله هر روز خودش و زنش کلی گوشت میخورن ، و با 80 سال سن از من سی ساله سالم تر هستن
    • IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
      242 9
      گوشت گرون شده، رسانه های طرفدار دولت دارن از بدی هاش میگن...
  • IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    248 8
    شوخی میکنی؟ الان ماهی یک بار هم رنگ گوشت ملت نمیبینن گربه دستش به گوشت نمیرسید . میگفت پیفه
  • علي IR ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    با اين حساب يك خانواده 4 نفره بايد هفته اي دو كيلو گوشت قرمز و ماهي 8 كيلو بخورند كه اگه قيمت گوشت رو كيلويي 130 تومن حساب كنيم ميشه ماهي تقريبا يه ميليون؛به نظرتون چن درصد خانوارهاي ايراني قادرند ماهيانه يه ميليون پول گوشت بدن؟ديروز كه رييس جمهور فرمودند چرخ اقتصاد خوب مي چرخه
  • باز نشسته IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    تو گوشت به ما بده بیماریش با ما
  • محمد احمدی IR ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    من 6ماه پیش 50 گرم گوشت خوردم
  • IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    222 9
    ممنون که نگران سلامتی ما هستید و گرسنگی میدید بخوریم. مرسی که هستید و به زور ما رو به بهشت می‌فرستید.
  • حاجی IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    مردم پول نان ندارن گوشت زیادی کجا بود
  • نادر IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    اينها اخبار افراد پولدار و مسولين هست مردم عادي ماه به ماه رنگ گوشت را نمي بينند لطفا كمي احبار بگويد كه شامل مردم عادي باشد
  • IR ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    توجیه خوبی برای بالا رفتن قیمت گوشت و نخریدن آن !!! البته ثابت شده حتی هوای سالم هم برای سلامتی خوب نیست مقاله هاش چند وقت دیگه در میاد
  • IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    135 3
    استرس و نگرانی باعث و علت همه بیماریهاست به تفاوت سرانه مصرف گوشت ایران و اروپا نگاه کردید ؟
  • IR ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    137 8
    نخوردن گوشت باعث چند بیماری می شود؟؟!!!
  • نادر IR ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    137 5
    مسولين هميشه فكرسلامتي مردم ايران هستند . مسولين كاري كردهاند كه مردم ديگر گوشت خوارنيستند مسولين فكر سلامتي مردم هستند و جديدان فكر كرده اند كه ميوه هم براي سلامتي مردم ضرر دارد كه ان را هم از دست مردم دور كرده اند و حديدا فكر ميكنند كه ممكن است نان هم مضر باشد و در فكر دور كردن نان از دست رس مردم هستند يعني چه كه مردم نان و گوشت و ميوه بخورند وقتي كه ميتوانند ان را صادر كنند و ارز وارد كشور كنند چه احتياجي به مصرف داخلي است
  • اصغر IR ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    102 5
    مگه میشه مرتب گوشت خورد میدونید قیمت چنده ؟؟؟؟
  • IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    100 8
    عجب مطالب مضخرفی گذاشتین کی میتو نه بخره که مریض هم بشه بزارین اگه یکی سالی یکی دو بار گوشت پیدا کرد نوش جان بخوره
  • IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    98 10
    دل خوش سیری چند.....
  • IR ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    95 5
    چون نتونستن قیمت را کنترل کنن میگن گوشت هم نخورید . هرچند که واقعا نمیشه گوشت هم خرید .
  • IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    124 3
    خدا رو شکر این مشکل به لطف مسئولان در کشور ریشه کن شده. اگر خوردن مرتب نان خالی هم مشکلی دارد بفرمایید تا در اسرع وقت مرتفع شود.
  • IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    67 2
    نخوردن گوشت قرمز باعث چنتا بیماری میشه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
  • حسین IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    67 4
    باسلام .این ۹بیماری برای مردم عادیست یا برای مسؤلین ووو هم صدق میکند؟
  • IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    70 3
    میدونی چرا باعث بیماری میشه چون که داره گرون میشه برید بمیرین بهتر از اینه که این خبرارو بزارید سیاستاتون رو شد واسه ملت
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    58 2
    خیلی خنگی ک همیچین مطلبی میزاری
  • علی IR ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    53 4
    بیشتر از عوارض بی گوشتی مریض میشن.لطفا توجیه الکی نکنید.
  • علی IR ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    68 5
    فقط نان خشک بخورید. آی نون خشکیههههه!!!!!!!!
  • IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    74 7
    این حرفها برای خارجی ها شاید خوب باشد اما برای ما نه .... اونها گوشت خوک هم میخورند ....مصرف گوشت گاو و گوسفند و مرغ در ایران خیلی کمه ... وقتی گوشت گرون میشه این حرفها زیاد میشه ... رییس جمهور هم سال قبل گفت به جای گوشت، از ماهی استفاده کنید چون خیلی فایده داره ...الان توی بازار ماهی کیلویی چنده؟ همه میدونیم که گوشت از هر نوع توی سبد سفره ایرانی خیلی کمه و این حرفها برای رد گم کردن گرونیهاست
  • IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    62 5
    ما خیلی وقته توی سفرمون گوشت نیست
  • IR ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    63 3
    ولش کنیدیه چرندی گفته
  • IN ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    78 6
    نه خیلی ارزونه و وضعیت مالی مردم خوبه هر روز گوشت میخورن باید هشتار داد نفستون از جای گرم بلند میشه