قشم پرچم دار توسعه اشتغال جامعه محلی با محوریت حفاظت از محیط زیست

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم با مدیرعامل استارتاپ کشف سرزمین پارسی و نماینده باشگاه نیچرفرندز در خاورمیانه در راستای بررسی زمینه های اشتغالزایی برای جامعه محلی براساس داشته های طبیعی جزیره دیدار کرد.

به گزارش خبرآنلاین از قشم :  مرتضی شیخ زاده ضمن ابراز خرسندی از همکاری های صورت گرفته با استارتاپ کشف سرزمین پارسی و نماینده باشگاه نیچرفرندز در خاورمیانه بیان داشت: رویدادهای ورزشی هیجانی برپایه استفاده از ظرفیت های طبیعی قشم مانند جشنواره دیپ واتر که با همکاری این استارت آپ و هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی منطقه آزاد قشم برای نخستین بار در جزیره به مناسبت هفته گردشگری برگزار شد، بیانگر توانمندی های کمتر شناخته شده این منطقه است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: طراحی برنامه های مناسبی برای معرفی این پتانسیل ها با تلفیق گردشگری، ورزش و هیجان می تواند مسیر جدیدی از توسعه صنعت گردشگری و به دنبال آن اشتغالزایی برای مردم جزیره را به همراه داشته باشد.
محمود هاشمی، مدیرعامل استارتاپ کشف سرزمین پارسی و نماینده باشگاه نیچرفرندز در خاورمیانه نیز با اشاره به زمینه های کاری این شرکت اظهار داشت: قشم طبیعت بکر و منحصر بفردی برای برگزاری برنامه های ادونچر و کالونچری دارد که لازمه حفظ و نگهداری از این امتیاز، توجه به پاکیزگی محیط و پیشگیری از آسیب های ناشی از حضور گردشگران است.
وی ضمن پیشنهاد همکاری های بیشتر در بخش توسعه خدمات گردشگری و کمک به اشتغال تخصصی جامعه محلی گفت: آموزش زبان انگلیسی، اتصال قشم به محور پلاگین خط جنوب کشور و استانداردسازی حضور گردشگران خارجی و استفاده کنندگان از طبیعت ناب جزیره، اقداماتی است که استارتاپ کشف سرزمین پارسی(DPL) آماده است تا در آن ها با سازمان منطقه آزاد قشم مشارکت داشته باشد.
در ادامه این جلسه محمدسعید موسایی باغستانی، رییس هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی منطقه آزاد قشم و نماینده سازمان منطقه آزاد قشم در دانشگاه علم و فرهنگ با تاکید بر تفاهم‌نامه همکاری سازمان منطقه آزاد قشم و دانشگاه علم و فرهنگ که در شهریور ماه امسال به امضا رسید، عنوان داشت: باتوجه به این مطلب که هدف اصلی این تفاهم نامه توسعه سرمایه‌های انسانی جزیره و تقویت علم، عمل و اجرا در سطوح ملی و بین‌المللی بوده، تلاش ما جهت راه اندازی شعب استارتاپ های دانش‌بنیان در بخش گردشگری و برگزاری کارگاه‌های آموزشی در راستای توسعه منابع انسانی منجر به ارتباطی موثر با باشگاه نیچرفرندز و استارتاپDPL  شده است.
وی ادامه داد: نگاه تخصصی به ارتقا و گسترش علوم مربوط به صنعت گردشگری در جزیره برای معرفی بهتر ظرفیت های منطقه به کشور و جهان سرلوحه برنامه های هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی منطقه آزاد قشم در سال ۹۹ بوده که از جمله به برگزاری نخستین دوره بین المللی بقا در طبیعت در سطح کشور می توان اشاره کرد.
موسایی همچنین با ابراز قدردانی از حمایت های مسوولان سازمانی برای برگزاری این گونه برنامه ها گفت: این هیأت به عنوان تنها نماینده مرجع ارایه مجوز برای برگزاری دوره های بقا در طبیعت در سطح کشور معرفی شده که امیدواریم با تداوم همکاری بین سازمان منطقه آزاد قشم و باشگاه نیچرفرندز و استارتاپDPL ، دامنه فعالیت های مجموعه هیأت کوهنوردی گسترده تر شود.
گفتنی است، در پایان این نشست از همکاری های هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی منطقه آزاد قشم در زمینه توسعه گردشگری ورزشی در جزیره با محوریت کمک به اشتغال جوانان و بانوان قدردانی شد.

قشم پرچم دار توسعه اشتغال جامعه محلی با محوریت حفاظت از محیط زیست

قشم پرچم دار توسعه اشتغال جامعه محلی با محوریت حفاظت از محیط زیست

کد خبر 1496843

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =