رییس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر شهرداری تهران گفت: نماز عید سعید فطر امسال در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار نمی‌شود.

محمد عیدیان در گفت‌وگو با ایرنا با بیان اینکه مجموعه مصلای بزرگ امام خمینی (ره) امسال آمادگی برگزاری نماز با شکوه عید سعید فطر را ندارد دلیل این امر را انجام فعالیت های عمرانی و ساخت و سازهای داخل محوطه مصلی اعلام کرد.

طی سال های اخیر مصلای بزرگ امام خمینی در مرکز تهران پذیرای یک و نیم تا دو میلیون نمازگزار برای اقامه نماز عید سعید فطر بوده و شهرداری تهران نیز با تشکیل ستادی ویژه متولی اصلی مهیا کردن مقدمات برگزاری این نماز بوده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون در بخش های غربی و شرقی مصلا تهران عملیات ساخت و ساز در حال انجام است خاطرنشان کرد: فضای کارگاهی موجود در مصلی تهران امکان پذیرش جمعیت میلیونی نمازگزار در روز عید سعید فطر را ندارد.

عیدیان در خصوص اینکه عملیات عمرانی در مصلای تهران سالهاست که در حال انجام بوده و با این وجود شهرداری آنجا را برای برگزاری نماز عید فطر آماده می کرده است تصریح کرد: امسال امکان آماده سازی این مکان فراهم نشد و مقرر شده تا نماز عید سعید فطر در محل مصلای دانشگاه تهران برگزار شود.

قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری تمهیدات خود برای برگزاری نماز عید فطر را به دانشگاه تهران منتقل می کند گفت: البته با توجه به تجربه های متعدد برگزاری نماز در دانشگاه تهران مشکلی از بابت برگزاری نماز عید فطر در این مکان وجود ندارد.

کد خبر 16371

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • يا حسين IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
    0 0
    احتمالا مراسم شبهاي محرم هم به دليل ترميم خيابانها برگزار نمي شود!!!!
  • یک بی نام IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
    0 0
    نه بابا مشکل جای دیگر است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین