به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، مجید تجملیان اظهار کرد: روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند در بخشهای خانگی، درمانی، اداری و صنوف یزد درحال تولید است که این مقدار متشکل از طیف وسیعی از چیزهای مصرفی است که شهروندان در طول روز مورد استفاده قرار می دهند.
وی ادامه داد: در ابتدای سال ۱۴۰۱ راه اندازی آزمایشی یا آزمونهای سرد و گرم خط پردازش ۳۵۰ تنی را داشتیم و امیدواریم طی چند ماه آینده شاهد افتتاح و بهرهبرداری رسمی آن باشیم.
رئیس کمیته پسماند و پساب شورای اسلامی شهر یزد افزود: در خط پردازش پسماند شهرداری جداسازی پسماندها از قبیل انواع و اقسام پلاستیک و پاکت های نایلونی، ضایعات مواد غذایی، پسماندهای آلوده، پسماندهای حجیم و موارد دیگر با زحمت و هزینههای هنگفتی همراه است که عملاً مجبوریم از بودجه شهرداری که سهم تکتک شهروندان است آن را تأمین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه این پسماندها در مبدأ که همان منازل و محلهای کار مردم است تفکیک شود، شاهد کاهش میزان دفن، افزایش بازیافت و درنتیجه کمک به حفظ محیط زیست و حتی اقتصاد جامعه خواهیم بود.
مجید تجملیان تصریح کرد: پسماندهای خشک بازیافت می شود و به اقتصاد کشور کمک می شود؛ پسماندهای تر نیز می تواند به کودهای باکیفیتی تبدیل شود که مورد استفاده کشاورزان قرار میگیرد.
وی درباره سامانه جدید نرمافزاری با نام «بازپس» توسط شهرداری یزد گفت: با استفاده از این نرمافزار شهروندان میتوانند بر روی نقشه، محل منزل خود را مشخص کرده و زمان بندی مورد نظرشان برای تحویل پسماند خشک به پیمانکاران شهرداری را تعیین نمایند.
46
نظر شما