به گزارش خبرآنلاین، رضا رحمانی نماینده تبریز در موافقت با معرفی شیخالاسلامی به عنوان وزیر کار و رفاه و تعاون، گفت: من کسانی را میشناسم که تا پیش از این از مخالفان آقای شیخالاسلامی بودند اما الان موافق ایشانند چون از ایشان مدیریت خوبی دیدهاند.
او که می گفت شیخالاسلامی مهارتهای ارتباطی و ادراکی خوبی دارد، رد واکنش به بی ارتباط بودن تحصیلات وی با وزارت کار، اظهار داشت: همه که نمیتوانند همه فن حریف باشند و در رشته مرتبط تحصیل کنند! مهم این است که بتوانند مدیریت مناسبی داشته باشند. کما اینکه تشکلهای کارگری معتقدند که شیخالاسلامی، وزیر موفقی بوده است و الان هم برنامههای خوبی ارائه داده.
نماینده تبریز برنامههای وزیر پیشنهادی را منطبق با برنامه پنجم و قانون اساسی خواند و گفت که نکته ویژه این برنامهها این است که کارهای عملیاتی برای تحقق آن را هم نوشتهاند. بویژه برای اینکه همه آحاد مردم تحت پوشش بیمهای ظرف یکی دو سال آینده قرار میگیرند.
علیاصغر یوسفنژاد نیز از موافقان شیخالاسلامی برای انتصاب به عنوان وزیر وزیر کار و رفاه و تعاون بود که به تمجید از برنامهها و سوابق درخشان وی اشاره کرد و گفت که اقدامات وی سبب تثبیت جایگاه ایران در ILO شده است.
وی با بیان اینکه او از این پس باید به تنظیم کننده روابط میان حوزه کار، تعاون و رفاه بپردازد، تاکید کرد که موضوع اشتغال، یک موضوع بخشی نیست و نمیتوان مشکل بیکاری را به گردن وزیر کار انداخت. بویژه اینکه او شورای عالی اشتغال را در وزارت کار ایجاد کرد و در راستای حمایت از تعاونی ها و توانمندسازی بخش خصوصی برای ایجاد اشتغال کوشید.
انوشیروان محسنیبندپی نماینده نوشهر هم از موافقان شیخالاسلامی بود که در واکنش به سخنان مخالفان وی گفت: وزیر کار درست گفته بود که متصدی ایجاد اشتغال نیست با یان حال در زمینه اشتغال خانگی موفق بوده است.
وی به نقل از شیخالاسلامی در یک نشست اتحادیه ای در شب گذشته گفت که او میخواهد ظرف دو سال شستا را به یکتا تبدیل کرده و آن را به بخشهای تعاونی بسپارد.
محسنی علیرغم اظهارات قنبری که هر دو از اعضای فراکسیون اقلیت هستند، بر 60 مقاله علمی وی تاکید کرد و زیر سوال بردن آن را جایز ندانست و گفت: همین الان در گوگل هم سرچ کنید این 60 مقاله را میتوانید بیابید.
/2929
نظر شما