ساینا با کمی تغییرات جزئی با نامهای گوناگونی در بازار وجود دارد که همین تغییرات البته تعیینکننده قیمت آن خواهند بود. یکی از سؤالات پرتکرار این روزها، اطلاع از قیمت ماشین ساینا در تیپهای مختلف است.
بررسی قیمت روز ماشین ساینا صفر در بازار
قیمت روز ماشین ساینا صفر به عوامل متعددی بستگی دارد که مهمترین آنها، نیاز بازار، قیمت مواد اولیه و میزان عرضه خودروساز هستند. البته در حال حاضر که با ثبات نسبی قیمت ارز مواجه هستیم، تمامی مشکلات پیش رو از جمله قیمت ماشین ساینا صفر و کارکرده به دلیل ضعف در سیستم تولید خودروسازی سایپا و تولید کم این محصول است. در ادامه به بررسی قیمت ماشین ساینا صفر میپردازیم.
قیمت ساینا اس
قیمت روز ماشین ساینا دنده ای صفر تیپ (S) با توجه به نوسانات قیمت خودرو متفاوت است. تا این تاریخ، خودروی ساینا اس با قیمت 213 میلیون تومان در بازار به فروش میرسد. البته قیمت کارخانه این خودرو تا همین زمان 169 میلیون و 831 هزار تومان است.
قیمت ساینا ای ایکس
قیمت روز ساینا (EX) در حال حاضر در بازار حدود 200 میلیون تومان است. این قیمت برای خودروهای صفر است و میتواند کمی نوسان قیمتی داشته باشد. اما ساینا ای ایکس تا این تاریخ با قیمت 124 میلیون و 725 هزار تومان توسط کارخانه در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
قیمت ساینا پلاس
ساینا پلاس یا ساینا فول آپشن دیگر تیپ این خودروست که به دلیل امکانات بیشتر خود، قیمت متفاوتی دارد. خودرو ساینا آپشنال در حال حاضر با قیمت 141 میلیون و 845 هزار تومان توسط کارخانه عرضه میشود.
قیمت ساینا اتوماتیک
جالب است بدانید که خودروی ساینا با دنده اتومات هم قبلاً تولید میشد. البته در حال حاضر این خودرو با توجه به سیاستهای شرکت سایپا دیگر تولید نمیشود و نمونه کارکرده آن در بازار با قیمت بیش از 240 میلیون بسته به مدل به فروش میرسد.
مقایسه ماشین ساینا با سایر خودرو ها در این بازه قیمتی
ساینا مانند دو خودروی ارزانقیمت دیگر شرکت سایپا، از جمله کوییک و تیبا، ظاهر بهروزتری دارد. این طراحی در قیمت روز ماشین ساینا صفر هم تأثیراتی داشته است. البته از نظر مشتریان این ظاهر در مقایسه با خودروهای خارجی چنگی به دل نمیزند، اما در بازار آشفته خودرو، خرید این ماشین با همان قیمت کارخانه هم به آرزوی خیلی از افراد تبدیل شده است.
در بحث کیفیت که نمیتوان هیچ یک از سه خودروی ساینا، کوییک و تیبا را مناسب دانست. البته این ایرادی است که به بیشتر خودروهای تولید شده توسط شرکت سایپا وارد است. اما از لحاظ ظاهری، برخی کوییک و برخی ساینا را بر دیگری ترجیح میدهند.
به صورت کلی باید گفت که هر سه خودروی ساینا، کوییک و تیبا تنها نسخههای تغییر یافته همدیگر هستند که با کمی تغییرات جزئی روانه بازار شدهاند. پس به عنوان خریدار نمیتوانید حساب ویژهای روی یکی از نمونهها داشته باشید. برای شناخت بهتر خودرو ساینا در ادامه به معرفی مزایا و معایب آن میپردازیم.
مزایای ساینا
· طراحی ظاهری زیباتر از تیبا
· اضافه شدن آپشن صفحه نمایش لمسی
· برخورداری از آپشن کروز کنترل
· هزینه پایین و کم خرج
· پیشرفته شدن ترمز در مقایسه با خودروی تیبا
معایب ساینا
· کیفیت پایین در ساخت بدنه، قطعات و امکانات
· استفاده از پلاستیک بی کیفیت و خشک در تولید اجزای داخلی خودرو
· عدم جذابیت خودرو در مقایسه با سایر اتومبیلهای موجود در بازار
با توجه به توضیحات بالا میتوان گفت اول خودرو کوییک، بعد ساینا و در آخر هم تیبا به دلیل قیمتی نزدیک به هم میتوانند مورد توجه مشتریان قرار بگیرند.
جمعبندی
در این مطلب به بررسی قیمت خودرو ساینا در تیپهای گوناگون پرداختیم. با توجه به اختلاف قیمت خودروی بازار و کارخانه پیشنهاد میکنیم برای معامله این اتومبیل، از مراکز معتبر استفاده کنید. ضمن اینکه به عنوان یک خریدار اگر دوست دارید خودروی خود را با امکانات بیشتری تحویل بگیرید، میتوانید مدل پلاس یا همان فول آپشن ساینا را خریداری کنید.
نظر شما