۱۱ نفر
۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
موج احساسات کی به ساحل می‌رسد؟

بهار سال ۱۳۶۶ با قلبی زخم خورده از عملیات کربلای ۵ در شلمچه ، به غرب کشور رفتیم، تا بخشی از عملیات کربلای ۱۰ باشیم.

زیر ارتفاعات گولان، فرمانده گردان برای اینکه در ایستادن تعادل داشته باشد، با دست راستش ، شانه چپم را محکم چنگ زد، تا آخرین توصیه هایش را زیر گوشم، زمزمه کند.

شهید تقی کیانی فرمانده گردان ویژه شهدا از لشکر ۲۵ کربلا، بچه کردگوی بود.

تقی یک دست و یک پا نداشت. او که در عملیات های مختلف به شرف جانبازی نایل شده بود، به رغم تاکیدات سازمانی برای بازنشستگی، زیر بار نمی رفت.

من بارها از او پرسیده بودم که چرا نمی رود پشت جبهه تا در بخش اداری و اعزام نیرو فعال باشد و او بارها پاسخ داد که نمی تواند فرزندانش را در مقابل دشمن تنها بگذارد.

از نظر شهید کیانی، همه جوانان ایرانی فرزندانش بودند و او خود را در برابر جان یک یکشان مسئول می دانست.

بارها از او شنیدم که اعتقادی به بالاشهر و پایین شهر و اقوام و مذهب و… ندارد. می گفت همه ایرانی هستیم، همه از یک خانواده ایم و به عنوان مدافعان وطن، برای حفظ امنیت همه مردم ایران، جانمان را فدا می کنیم.

شهید تقی کیانی و دیگر فرماندهان هشت سال دفاع مقدس، از عشق به مردمشان نیرو می گرفتند و سعادت و نیکبختی آحاد جامعه ایرانی، آرمانشان بود.

در این روزهای سخت که ایران عزیزمان از سوی دشمنان خارجی و عوامل نفوذی داخلی، تحت فشار است، بیش از پیش جای خالی کیانی ها، همت ها و باکری ها ، احساس می شود.

برخوردهای احساسی و به دور از درایت در امور ملی، نه از سوی مسئولان و نه از طرف معترضان، پذیرفته نیست.

مسئولان کشوری باید در کسوت پدری، با پدیده پرخاشگری جوانان مواجه شوند. هیچ پدری تربیت فرزندان را به قیمت جان آنان نمی خواهد.

وقتی مسئولیت های متقابل میان حاکمیت و ملت به رسمیت شناخته شده و قانون اساسی ملاک عمل باشد، همگان از آن سود خواهند برد.

۶۵۶۵

کد خبر 1695244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رسولی نیا IR ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
    11 1
    با سلام و احترام. فاصله نسلی را جدی بگیریم و به دور از شعار و در میدان عمل برایشان کاری کنیم تا دیر نشده. جوانان ایران و خواسته هاشان را جدی بگیریم و مثل فرزندان خودمان با آنها رفتار کنیم.
    • IR ۲۲:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
      2 0
      علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد.متاسفانه وقتی بحران پیش میاد اون چیزی که میدان دار اصلی میشود احساسات و هیجانات آنی هستش و عقلانیت و درستی جایگاهی نداره.به امید خدا این روزهای ناآرام ایران سریعتر تمام شود تا در شرایطی آرام به دنبال روشهای عقلانی برای تغییرات باشیم.
  • نادری AU ۱۸:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
    7 0
    قانون اساسی حقوق متقابل حاکمیت و ملت را به رسمیت شناخته. اگر به همین قانون اساسی عمل شود بسیاری از مشکلات در جامعه مرتفع خواهد شد.
  • الم IR ۱۹:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
    3 1
    چه شهدا و چه انهایی که از این جنگ جان سالم بدر بردند چه فکر میکردند و چه شد باکریها و حمتها هنوز هم هستند یا موضوع حذف در حاشیه بسر میبرند هجوم به خانه خانواده ای برای دستگیری جوانش جلو چشم پدر و مادر که عمرا خشونت ندیده وحشت ناک و درد اور است و ان خانواده هر چند فزندانشان بعد از وقفه ای رها شوند دیگر دلی برای زندگی نخواهند داشت اگر به این شیوه ها اقتدار گفته میشود هزار سال دیگر هم میخواهیم سر به تن اقتدار نباشد و کسانی که به این شیوه ها اعتقاد دارند غلط میکنند از رفتارهای صبهیونها اتتقاد میکنند که رفتارشان هزار مرتبه بدتر و کثیفتر از صهیونها و یزدیان هست
  • IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
    1 3
    وقتی حاکمیت عقب نشینی کند و فضا را برای تغییر در قانون اساسی باز کند.