همشهری نوشت:

4 مددکار کمپ ترک اعتیاد به اتهام ضرب‌وشتم جوان شیشه‌ای بازداشت شدند.

 اول مهرماه سال‌جاری بازپرس شهریاری کشیک قتل، در جریان مرگ مرموز پسر 30‌ساله‌ای قرار گرفت آثار ضرب و شتم روی بدن او دیده می‌شد و مسئولان بیمارستان اطلاع داده‌بودند که قربانی در اثر ضرب‌وشتم و ضربه به سرش به‌کام مرگ فرورفته است.
با توجه به مرموز بودن مرگ پسر جوان بررسی‌های پلیسی و قضایی آغاز شد. در نخستین مرحله از بررسی‌ها برادر قربانی گفت: برادرم مدت‌ها بود که در دام اعتیاد به شیشه گرفتار شده بود. حتی مدتی هم در کمپ بستری بود اما نتوانست ترک کند.

روز حادثه در خانه بود و باز هم شیشه کشید. پس از آن با کمپ تماس گرفتم و از آنها خواستم که به‌دنبال برادرم بیایند و او را با خود ببرند. وی افزود: روز حادثه برادرم خیلی شیشه کشیده بود و حالت عادی نداشت. همه ما را با چاقو تهدید می‌کرد و ما خیلی ترسیده بودیم. آن روز 4‌مددکار کمپ به‌دنبال برادرم آمدند و او را سوار بر خودرو کردند تا به کمپ ببرند اما بعدا شنیدیم که در بین راه برادرم با چاقو آنها را تهدید می‌کند و بعد از اینکه به زمین‌می‌خورد مددکاران او را به بیمارستان می‌رسانند.

پس از اظهارات برادر قربانی خانواده وی به دادسرای جنایی مراجعه کردند و به طرح شکایت از مددکاران پرداختند و مدعی شدند که آنها باعث مرگ پسرشان شده‌اند.این در حالی است که بازپرس شهریاری پرونده را به پزشکی‌قانونی فرستاد تا علت مرگ قربانی مشخص شود. پزشکان اعلام کردند که او در اثر ضرب‌وشتم به کام مرگ فرورفته و بازپرس جنایی دستور احضار 4‌مددکار کمپ را صادر کرد. آنها روز گذشته در شعبه اول دادسرای جنایی تهران حاضر شدند و خود را بی‌گناه دانستند.

یکی از آنها گفت: آن روز برادر قربانی با کمپ تماس گرفت و ما به مقابل در خانه آنها رفتیم تا او را برای ترک به کمپ ببریم. برادرش می‌گفت خیلی شیشه کشیده و حالت عادی ندارد. وقتی قربانی سوار برخودرو شد چاقویی از جیبش در آورد و به سمت ما گرفت. حالت عادی نداشت و مرتب خود را به در می‌کوبید. وقتی از خودرو پیاده شد ناگهان پایش لیز خورد و سرش به جدول خورد. ما فقط سعی داشتیم او را آرام کنیم و اصلا اتهام ضرب‌وشتم را قبول نداریم.

به گزارش خبرنگار همشهری، بازپرس جنایی برای هر 4 پسر جوان به اتهام ضرب و شتم قرار قانونی صادر کرد و آنها روانه بازداشتگاه شدند. تحقیقات درباره مرگ مرموز جوان شیشه‌ای ادامه دارد تا زوایای پنهان این پرونده آشکار شود.

 

/5656

 

 

کد خبر 177443

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسيني مددكار اجتماعي IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    2 0
    چهار نفري كه از آنها نام برديد مددكار اجتماعي نبودند . هيچ كمپي در تهران چهار پرسنل مددكار اجتماعي ندارد لطفا در بيان خبر و تيتر بيشتر دقت نماييد .
  • بدون نام IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    2 0
    سلام مطمئن هستید این افراد مددکاربودند ؟ یا اینکه کارگر خدماتی بودند ( پدریار) که تحت عنوان مددکار خبرتان را گذاشته اید . شما فکر نمی کنید با این خبر آبروی مددکاران را می برید . خواهش می کنم در این زمینه تیتر و متن خبریتان را اصلاح کنید چون مددکاران اجتماعی هرگز کتک نمی زنند .
  • بدون نام IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    0 0
    سلام مطمئن هستید این افراد مددکاربودند ؟ یا اینکه کارگر خدماتی بودند ( پدریار) که تحت عنوان مددکار خبرتان را گذاشته اید . شما فکر نمی کنید با این خبر آبروی مددکاران را می برید . خواهش می کنم در این زمینه تیتر و متن خبریتان را اصلاح کنید چون مددکاران اجتماعی هرگز کتک نمی زنند .
  • بدون نام IR ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    2 1
    با سلام مددکاری یک حرفه تخصصی است ونمی توان به هرکس مددکار گفت.کمی اطلاعات خود را بالا ببرید و مأموران یک کمپ مددکار خطاب نکنید.تحقیق کنید وبعد بنویسید........
  • بدون نام IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    3 0
    با سلام آيا هر كس سبيل داشت بايد صدايش كنيم بابا ؟ رشته مددكاري اجتماعي يا خدمات اجتماعي يك رشته دانشگاهي است كه جهت اخذ ليسانس نياز به 4 سال تلاش است و اشتغال به كار مددكاري همراه با عشق و هنر است . آيا مددكاري اجتماعي در كشور عزيزمان به اين اندازه بي ارزش است كه به 4 نفر از متصدي پيگير يك كمپ لقب مددكار را مي دهند و در رسانه ها اعتماد سازي را كه اساس حرفه مددكاري اجتماعي است در جامعه به چالش مي كشند . خواهشمند است خبرنگار محترمي كه اين خبر را به نام مددكاري آورده پس از بررسي حتما خبرش را اصلاح نمايد تا نسبت به سلامت بقيه تيتر هاي خبري دچار شك و ترديد نشويم . (( از سوي يك مددكار اجتماعي))
  • بدون نام IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
    2 1
    ما ایرانیها کی قراره دست از این عادت بدمون برداریم که فکر میکنیم پاک ترین و منزه ترین انسانهای روی زمین هستیم و همه کاینات برای خدمت به ما خلق شده اند؟یعنی امکان نداره کسی مددکار اجتماعی باشه و ادم خوبی نباشه؟!یعنی هر کس مددکار اجتماعی شد حتما ادم خوبی هست؟!یعنی اگر یک جوان معتاد روی یک مددکار اجتماعی چاقو بکشه مددکار انقدر ادم خوبی هست که وایمیسه نگاهش میکنه؟!دست برداریم از این همه جبهه گیری عیر منطقی و خنده دار..بنده خودم پزشک هستم هیچ وقت هم در مقابل انتقادات به جامعه پزشکی موضع نگرفته و پزشکان را مبرا از خطا و اشتباه نمیدانم..
  • arto IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
    2 0
    در بيشترين نقاط ايران همه ي امور يك كمپ ترك اعتياد توسط خود معتاداني كه در ان كمپ هستند صورت ميگيرد.يعني كمپ هاي ترك اعتياد پرسنلي كه با تحصيلات وتخصص روانشناسي رفتار با بيماران اعتياد باشند را دراختيار ندارند و در واقع اين افراد ازخود بيماران اعتيادي هستند كه مدت بيشتري در همان كمپ ها هستند وبه نوعي چندين ماه يا چند سال اعتياد خود را ترك نموده اند و ازترس لغزش دوباره خود و همينطور كمك به هم دردان خود در ان كمپ ها مانده اند... پدران ومادران عزيز بياييد قبل از تشكيل خانواده به توانايي خود در كنترل اعمال ورفتار فرزندانتان فكر كنيدوهمچنين به خواسته هاي انهاو به اينكه در تربيت فرزندان سهل انگار نباشيد.به فكر علاج قبل از وقوع باشيد. از طرف كسي كه برادرش گرفتار همين ماده خانمان سوز شيشه است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین