به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، «محمدمهدی زینتی» سرپرست این ادارهکل، استقرار نظام مولدساز، ارتقاء و بهبود عملکرد مراکز آموزشی، افزایش اثربخشی و بهرهوری فعالیتهای آموزشی مراکز، مشارکت و فعال نمودن ارکان اجرایی مراکز، کیفیتبخشی به آموزشهای مهارتی سازمان، شناسایی ظرفیتها و قابلیتها، بهبود مدیریت منابع پشتیبانی، ارزیابی کلی وضعیت موجود و شناسایی چالشها و مشکلات مراکز، شناسایی تجهیزات و فضاهای مازاد مراکز را از اهداف اجرای طرح نجم برشمرد.
وی بیان داشت: در این طرح وضعیت کارگاههای آموزشی و سنجش عملی مهارت و صلاحیت حرفهای، ابزارها و تجهیزات مازاد در کارگاه ها و ... مورد ارزیابی قرار میگیرد و بر اساس نتایج احصاء شده، مولدسازی مراکز آموزشی آغاز میشود.
سرپرست ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان با اشاره به بررسی دلایل تعطیلی و نیمه تعطیل بودن برخی کارگاههای آموزشی پس از احصاء نتایج، تصریح کرد: کارگاههای آموزشی مذکور با توجه به تقاضای بازارکار در استانهای دیگر به صورت چرخشی منتقل خواهند شد که این امر، کمک شایانی در مدیریت سرمایههای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در راستای تحقق نهضت ملی مهارتآموزی در گام دوم انقلاب مینماید.
زینتی همچنین گفت: بررسی اجرایی شدن تفاهمنامه ها، مولدسازی، بررسی میزان استفاده مناسب و بهینه از منابع انسانی شامل کارشناسان، مربیان و . . . بررسی وضعیت مشاوره و رهگیری مهارتآموختگان و آسیبشناسی مشکلات موجود در مراکز و اقدامات انجام شده، بررسی میزان پشتیبانی واحدها از امر آموزش و نحوه تأمین نیازهای پشتیبانی، بررسی میزان همکاری رؤسای مراکز با انجمن های صنفی و آموزشگاههای آزاد، بررسی فرایند بازرسی از آموزشگاههای آزاد و مراکز جوار و بینکارگاهی و روند رسیدگی به تخلفات و شکایات مردمی، بررسی میدانی سنجش و رضایت ذینفعان، بررسی وضعیت فیزیکی مرکز و بررسی وضعیت موجود کارگاههای آموزشی از محورهای ارزیابی این طرح، خواهند بود.
46
نظر شما