دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی در اثر حرارت تبخیر می شوند ، اما در روش بخار پز کمترین میزان تخریب مواد معدنی ، مازی و ویتامین ها رخ می دهد، می گوید : غذای بخار پز طعم و بافت خودش رو بهتر از سایر روش های پخت حفظ می کند. همچنین الیاف گیاهی در این روش پخت نرم تر شده و هضم آنها راحت تر می شود. در روش بخار پز از روغن استفاده نمی کنیم و روشی کم کالری برای رژیم های لاغری محسوب می شود . بعلاوه غذاهای بخار پز به کنترل چربی و فشار خون بسیار کمک می کنند. منبع: خبرآنلاین

265 33

کد خبر 1835558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین