۱ نفر
۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۲
راهنمای خرید شیشه بالکن

در این مطلب علاوه‌بر معرفی انواع شیشه بالکن، به بررسی مزایا و معایب استفاده از شیشه بالکن نیز خواهیم پرداخت و در پایان به معرفی شرکت بالکن سهند می‌پردازیم.

ایجاد یک فضای تماما شیشه‌ای به‌جای دیوارهای معمولی، یکی از طرح‌های فانتزی و محبوب بوده که در چند دهه اخیر، به شکلی جذاب و جسورانه، رنگ واقعیت به خود گرفته است. علاوه‌بر نما و زیبایی مسحورکننده، با فضای تماما شیشه‌ای می‌توان به‌راحتی از چشم‌انداز پیرامون یک بنا یا ساختمان نیز بهره برد.

درباره شیشه‌های بالکن و کاربرد آن بیشتر بدانید

با آپارتمانی شدن ساختمان‌ها در یکی دو دهه اخیر و حذف حیاط‌های سنتی و بزرگ، یک ایراد اساسی در این نوع بناها، فضای دید محدود و تنگ است که حتی فضایی مانند تراس نیز نتوانسته است به‌خوبی چنین مشکلی را حل کند؛ به‌همین‌دلیل، شیشه‌های بالکن به‌عنوان یک راه‌حل مناسب در جهت رفع این مشکل روی کار آمده‌اند. شیشه‌ بالکن درواقع روشی برای زیبایی بیشتر در کنار افزایش محدوده دید، محسوب می‌شوند. این نوآوری مهم و خلاقانه، یعنی شیشه بالکن توانسته است رضایت زیادی در مشتریان ایجاد کند و خیلی زود همه‌گیر شود.

مزایا و فواید شیشه‌های بالکن را بشناسید

شیشه‌های بالکن دارای مزایای بسیار محیطی در منظر و جنبه‌های مختلف هستند. در ادامه برخی از مهم‌ترین و پرکاربردترین مزایای آن بیان خواهد شد:

  • ایجاد زیبایی و نمای جذاب محیطی

بالکن شیشه‌ای جذابیت غیرقابل وصفی به محیط تراس شما می‌بخشد و می‌تواند جایگزین بخش زیادی از دیوارهای آجری معمولی شود. در بحث زیبایی‌شناسی، این طرح، یک پله از تمام طرح‌های قدیمی جلوتر بوده و نمایی مدرن و دوست‌داشتنی به نمای ساختمان می‌بخشد.

  • جلوگیری از هدر رفت انرژی

ازجمله دیگر مزایای شیشه‌های بالکن می‌توان به امکان جلوگیری از هدر رفت انرژی مثل گرما در زمستان اشاره کرد. درواقع، شیشه بالکن یک حائل محیطی محسوب می‌شود که از اتلاف انرژی تا حد زیادی می‌کاهد و هزینه‌های شما را نیز کاهش می‌دهد.

راهنمای خرید شیشه بالکن

  • ایجاد فضای دید و چشم‌اندازی عالی

یکی از مزیت‌های بزرگ دیگر که شیشه‌های بالکن به‌همراه دارند، افزایش فضای دید کاربر نسبت به محیط پیرامون است. یکی از ایرادات اساسی وارد بر آپارتمان‌ها، نداشتن حیاط، نداشتن تراس و درنتیجه نداشتن فضای دید مناسب است که شیشه‌های بالکن به‌خوبی این مشکل را حل کرده‌اند.

معایب شیشه‌های بالکن

معایب و ایرادات شیشه‌های بالکن چندان حساس و مشکل‌ساز نیست؛ اما بیان کردن آن هم خالی از لطف نیست. در ادامه برخی از ایرادات شیشه بالکن ذکر خواهد شد:

  • جذب آلودگی محیطی

یکی از ایرادات مهم این طرح‌ها، جذب آلودگی و گردوغبار است که باعث می‌شود هرچند مدت یک‌بار، مشغول تمیزکاری و رفع آلودگی‌ها باشید. شست‌وشو و تمیزکاری اگر مرتب صورت نگیرد، آلودگی‌های محیطی می‌توانند جذابیت بالکن شیشه‌ای را کاهش دهند؛ اما همین مشکل نیز با نصب برخی مدل‌های نانو و خودتمیزشونده قابل رفع است.

  • حریم خصوصی

یکی از نگرانی‌های اصلی کاربران این طرح، مسائل حریم خصوصی است. این موضوع قطعا بسیار اهمیت دارد؛ اما می‌توان به کمک شیشه‌های مات یا نیمه‌مات، تا حد زیادی این نگرانی را کاهش داد.

  • شکنندگی شیشه

ایراد اصلی وارد بر شیشه‌های بالکن، شکنندگی آن است؛ البته لازم به ذکر است که این مشکل مربوط به مدل‌های قدیمی است و امروزه شیشه‌های سکوریت با استحکام و مقاومت بالا، جایگزین شیشه‌های قدیمی شده‌اند. در این بخش به بررسی مزایا و معایب استفاده از شیشه بالکن پرداختیم. همان‌طورکه گفته شد، شیشه‌های بالکن، معایب کوچک و اغلب کم‌اهمیتی دارند که مدل‌های جدید، مشکلات قدیمی را نیز برطرف کرده‌اند.

معرفی انواع شیشه بالکن

شیشه‌های بالکن دارای انواع مختلفی هستند که متناسب با نیاز شما و شکل محیط ساختمان یا بنا، قابلیت نصب و راه‌اندازی دارند. همچنین این شیشه‌ها در مدل‌های گوناگونی نیز تولید شده که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

  • شیشه‌ بالکن ریلی

شیشه‌ بالکن ریلی را می‌توان انتخابی عالی برای پوشاندن سقف تا کف محیط تراس آپارتمان دانست. در این طرح از شیشه سکوریت یا لمینت استفاده می‌شود و هر شیشه در ابعاد برابر با دو ریل در بخش بالا و پایین و به کمک چهار چرخ، جابه‌جا و هدایت می‌شود.

راهنمای خرید شیشه بالکن

  • شیشه‌ بالکن تاشو

شیشه‌ بالکن تاشو، انتخابی عالی برای ساختمان‌های ویلایی و بناهای مدرن محسوب می‌شود. شیشه بالکن تاشویی بالاترین توان در جذب نور را در کنار یک محدوده دید عالی ارائه می‌دهد. شیشه استفاده‌شده در این طرح، از نوع سکوریت با ضخامت ۸ تا ۱۰ میلی‌متر است که مقاومت بالایی در برابر ضربه، باد، باران و دیگر عوامل محیطی و انسانی دارد.

  • شیشه‌ بالکن اسلایدی

مدل تاشو ازلحاظ عملکردی، مشابه مدل ریلی است و نمای یک‌دست و یکپارچه‌ای دارد. شیشه‌های بالکن تاشو در اکثر تراس‌ها و بالکن‌ها قابلیت اجرا دارد؛ اما حداکثر ابعاد آن، ۱۰ متر عرض و ۵.۲ متر ارتفاع است. در طراحی بالکن با این نوع طرح، از شیشه‌های سکوریت با ضخامت ۸ تا ۱۰ میلی‌متر استفاده می‌شود.

  • شیشه‌ بالکن نرده‌ای

شیشه بالکن نرده‌ای یک انتخاب اقتصادی و عالی برای زمانی است که تراس یا بالکن شما نرده دارد. دراین‌حالت، از شیشه لمینت یا سکوریت برای ایجاد مقاومت و استحکام کافی استفاده می‌شود. این طرح همچنین در اکثر محیط‌ها قابلیت پیاده‌سازی و انجام دارد.

بیشتر بخوانید: انواع شیشه بالکن و قیمت آن

معرفی شرکت بالکن سهند

شرکت بالکن سهند، نامی آشنا و درخشان در زمینه طراحی محیط‌های شیشه‌ای است. این مجموعه از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده و با بیش از یک دهه فعالیت در زمینه واردات، مونتاژ و نصب شیشه‌های بالکن از انواع مختلف، رضایت و اعتماد مشتریان خود را جلب کرده است. گروه بالکن سهند با بهره‌مندی از تیمی متخصص و باتجربه، اولین مرجع تولید و نصب نماهای شیشه‌ای همچون شیشه بالکن در انواع ریلی، تاشو، اسلایدی و نرده‌ای است و آمادگی کامل برای پیاده‌سازی طرح‌ها و نماهای موردنظر شما را دارد.

راهنمای خرید شیشه بالکن

سخن نهایی

در این مطلب نگاهی داشتیم بر معرفی انواع شیشه بالکن، مزایا و معایب استفاده از شیشه بالکن و همچنین معرفی شرکت بالکن سهند که طراح و مجری انواع نماهای شیشه‌ای در فضای ساختمانی، علی‌الخصوص بالکن‌های شیشه‌ای است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1880399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =