دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید در طبقه بندی مواد غذایی واحدها هستند که تعیین کننده میزان چاق کنندگی مواد غذایی هستند، می گوید: بر ابن اساس هر ٥ قاشق برنج معادل یک کف دست نان کالری دارد،. پس ما نمی توانبم انگشت اتهام را برای اضافه وزن به سمت نان یا برنح معطوف کنیم بلکه بستگی به این دارد که از آن ماده غذایی به چه میزان استفاده کنیم و در واقع واحدهای آن ماده غذایی ببان کننده میزان کالری دریافتی بدن ما هستند.

261 33

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1887428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =