توجه به بافت فرسوده، اولویت استان در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است

استاندار سمنان گفت:اولویت اصلی ما در بحث نهضت ملی مسکن در استان، توجه به بافت فرسوده بوده و در همین راستا نیز بسته های تشویقی و معافیت مالیاتی برای این مهم در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ سید محمد رضا هاشمی، استاندار سمنان در جلسه شورای مسکن استان در محل سالن جلسات یادگار امام(ره) استانداری گفت: در راستای پیشبرد بهتر امور در حوزه نهضت ملی مسکن، نیاز است تا منابع بانکی استان حمایت و تقویت شود.

وی افزود: هماهنگی و تعامل دو سویه مابین راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به جهت پیشبرد بهتر و تسریع در امور در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر افزایش یابد.

هاشمی تاکید کرد: جلسات شورای مسکن متناظر با شورای مسکن استان، به صورت مستمر و متناوب در شهرستان های استان نیز در راستای پیگیری و بررسی امور و تسریع در روند اجرایی طرح نهضت ملی مسکن برگزار شود.

استاندار سمنان ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد بانکهای عامل استان در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، گفت: اقدامات بسیار خوبی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح روستاها تاکنون شکل گرفته، اما نیاز است تا در روستاهای استان به منظور تحقق مهاجرت معکوس و اسکان جوانان در روستاها، تامین زمین انجام گیرد.

46

کد خبر 1916335

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار