خبرگزاری میراث فرهنگی نوشت:

طراح وزارت خانه شدن سازمان میراث فرهنگی معتقد است با ارائه طرح دو فوریتی به صحن علنی مجلس، احتمال دارد، این موضوع در مجلس هشتم به نتیجه برسد، اما نماینده مردم خرمشهر می گوید این طرح به عمر مجلس هشتم نمی رسد. او بررسی لایحه بودجه سال 91 و انتخابات مجلس نهم به عنوان دلایل این موضوع مطرح می کند.


نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی معتقد است، با توجه بررسی و رسیدگی به لایحه بودجه سال 91 و انتخابات مجلس نهم، نمایندگان زمان لازم برای پیگیری طرح وزارتخانه شدن سازمان میراث فرهنگی را نخواهند داشت و این طرح بی نتیجه خواهد ماند.

مصطفی مطورزاه درباره پیگیری طرح وزارتخانه شدن سازمان میراث فرهنگی گفت: این طرح که از سوی برخی نمایندگان ارائه شده است، اهمیت فراوانی دارد. اگرچه این طرح اکنون با جدیت در حال پیگیری است، اما تراکم کارها در روزهای آخر مجلس هشتم آنچنان زیاد است که بعید می دانم نمایندگان زمان لازم برای رسیدگی به این طرح و اجرای آن را داشته باشند.

پیش از این علی اکبر اولیا، نماینده مردم یزد در گفت و گو یی از تهیه طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی از معاونت ریاست جمهوری به وزارتخانه خبر داده بود و گفته بود:‌ « این طرح 25 امضا دارد و بدون شک تعداد این امضاء ها افزایش می‌یابد.»

وی با بیان اینکه «از این طریق مجلس می‌تواند بر عملکرد مسئول و وزیر آن دخل و تصرف و نظارت داشته باشد»، گفته بود: «منتظر یک فرصت مناسب هستیم تا این موضوع را نهایی کنیم. احتمالاً‌این طرح را دو فوریتی مطرح می‌کنیم تا در این مجلس به نتیجه برسد.»

با این حال نماینده مردم خرمشهر درباره این که آیا نمایندگان می توانند این طرح را در مجلس هشتم به نتیجه برسانند، توضیح داد: « تراکم کارها در مجلس هشتم و به خصوص در روزهای پایانی بسیار زیاد است. از سوی دیگر مجلس در روزهای پایانی سال لایحه بودجه سال 91 را که زمان تحویل آن به مجلس به موضوعی بحث انگیر مبدل شده است را در دستور کار دارد».

مطورزاده در ادامه تاکید کرد: از دیگر سو موضوع انتخابات مجلس نهم مطرح است. بر همین اساس نمایندگان هم باید به کارهای کارهای مجلس رسیدگی کنند و هم باید برای رقابت های انتخاباتی در حوزه انتخابیه خود حضور داشته باشند. از این رو بعید می‌دانم طرح وزارتخانه شدن سازمان میراث فرهنگی به عمر مجلس هشتم برسد. بررسی بودجه هم قطعاً به سال آینده منتقل خواهد شد و روزهای پایانی مجلس هشتم را به خود اختصاص خواهد داد.

نماینده خرمشهر با اشاره به اهمیت طرح وزارتخانه شدن سازمان میراث فرهنگی نیز توضیح داد: این طرح تنها ابزار نظارتی نمایندگان مجلس است. تنها راهکار نمایندگان این است که وزارتخانه ای باشد. به وزیری رای اعتماد بدهند و در صورت وجود کاستی ها، سوال از وی پرسیده یا تذکر داده شود. یا در صورت بر طرف نشدن مشکلات وزیر مورد نظر استیضاح شود. درباره سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم این موضوع مهم است که نمایندگان در صورت وزارتخانه شدن این سازمان می توانند نظارت بیشتری بر آن داشته باشند. اما از نظر کارشناسی این طرح نیازمند بررسی های بیشتری است.
30145

کد خبر 197633

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین