طرح مهندسی معکوس تسلا در ایران چه بود که متوقف شد؟ /عکس

با توقف طرح پرحاشیه مهندسی معکوس تسلا در ایران، آینده پروژه‌های آینده خودروهای برقی ایرانی مبهم و نامعلوم شده است.

امیرمسعود عابدین: روز گذشته حسین افشین، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، از توقف طرح مهندسی معکوس تسلا خبر داد. وی در واکنش به اینکه طرح مهندسی معکوس تسلا در چه مرحله‌ای قرار دارد، اعلام کرد که این طرح در حد یک طرح باقی مانده و پیشروی آن متوقف شده است.

اما ماجرای مهندسی معکوس تسلا چه بوده است؟

نوآوری‌ به سبک وزیر صمت: نیسان و تسلا بومی‌سازی می‌شوند!

در اوایل سال ۹۹، خبر ورود ۶ دستگاه خودرو تسلا به ایران سر و صدای زیادی به پا کرد. طبق شایعاتی، گفته می‌شد که این خودروها متعلق به یکی از سفارتخانه‌ها بوده و به‌صورت سفارشی وارد ایران شده است. اما با بررسی‌های انجام شده، اعلام شد که ورود این خودروها برای مطالعه و تحقیقات شرکت جتکو متعلق به ایران‌خودرو انجام شده است. این شرکت قصد داشت با مطالعه و تحقیق بیشتر در این زمینه، آغازکننده تولید خودروهای برقی در ایران باشد.

جتکو یکی از زیرمجموعه‌های ایران‌خودرو به‌حساب می‌آید که چند سالی است که در زمینه تولید خودروهای برقی فعالیت ویژه‌ای را آغاز کرده است.

نوآوری‌ به سبک وزیر صمت: نیسان و تسلا بومی‌سازی می‌شوند!

فناوری استخراج‌شده از این تسلاهای وارداتی، قرار بود به شکل مستقیم در جتکو JX۱۰ به کار برده شود. این احتمال وجود داشت که پروژه JX۱۰ به برخی سامانه‌های ایمنی تسلا نیز مجهز شود. برخی منابع خبری گمانه‌زنی می‌کردند که زیرساخت پیشرانه و قوای محرکه جتکو JX۱۰ بر مبنای خودروهای تسلا و نیز نیسان لیف نسل قبل طراحی شده و ساختار آن بر مبنای یکی از سدان‌های معروف آلمانی باشد.

جتکو علاوه بر تمرکز روی پروژه خود، به سراغ برقی‌سازی محصولات شاخص ایران‌خودرو مانند تارا و ری‌را رفته که احتمالاً مجهز به نوآوری‌های تازه‌ای خواهند بود.  حالا با توقف این پروژه، باید منتظر ماند و دید تا ادامه روند فعالیت‌های این شرکت به کجا خواهید کشید.

نوآوری‌ به سبک وزیر صمت: نیسان و تسلا بومی‌سازی می‌شوند!

۳۲۲

کد خبر 1992512

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =