به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین از آبادان، «خسرو پیرهادی» امروز (شنبه ۸ دی ماه) در آئین تودیع و معارفه فرمانداری ویژه آبادان و نشست شورای اداری این شهرستان، با اشاره به برخی چالشهای موجود در آبادان بویژه وضعیت آمار بالای مهاجر فهرستی اظهار کرد: نباید اجازه دهیم سرمایه های ارزشمند این شهر با ناامیدی مهاجرت را پیشه کار خود قرار دهند.می بایست در حداکثر نگهداشت و جذب سرمایه انسانی و در تعاقب آن جذب فرصتهای سرمایه گذاری اقدام کنیم.
سرپرست جدید فرمانداری ویژه شهرستان آبادان، به سخن امام خمینی (ره)،پیرامون اهمیت خدمت به مردم نیز اشاره کرد و افزود: طبق فرموده امام راحل شرافت ما این است که به خلق خدا خدمت کنیم.میبایست در سه محور جلب رضایت مردم،ایجاد نظم و برنامه ریزی گام برداریم.
وی تصریح کرد: قطعا ما مصون از اشتباه نیستیم، تلاش ما جلوگیری از ادامه برخی از راهبردهای اشتباه و اصلاح مسیرهای هدف خواهد بود، سعی خواهیم کرد با هدف ایجاد یکپارچگی از بوجود آمدن تشتت ها و تعارض ها جلوگیری کنیم.
پیرهادی با بیان اینکه آبادان در تمام حوزه ها جز اولین ها بوده است، گفت: مسئله تجارت، صنعت، کشاورزی، صید و صیادی چندین دهه میباشد که به صورت غریزی در بین مردم این شهر وجود داشته است.
وی خاطر نشان کرد: اولویت اول ما جلب رضایت مردم است و تلاش ما میبایست در جهت رفع موانعی باشد که در مسیر پیشرفت حوزه های مذکور قرار دارند.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آبادان با تاکید بر اینکه هدف اصلی پذیرفتن این سمت خدمت است، بیان کرد: می بایست با دعوت تمام نخبگان، اندیشمندان و صاحبنظران سیاست گفتمان وفاق را در آبادان احیا کنیم.
46
نظر شما