خبرهای خوش استاندار درباره انتقال آب خلیج فارس به سمنان

استاندار سمنان با بیان اینکه انتقال آب به استان میسر است، گفت: نشست‌هایی برای انتقال آب دریای خلیج فارس به سمنان برگزار شد و باید برای انتقال آب به طول ۳۴۰ کیلومتر از یزد تا سمنان تامین هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،محمدجواد کولیوند در نشست شورای اداری شهرستان سمنان در سالن همایش پارک علم و فناوری دانشگاه این شهر افزود: انتقال آب میسر است، اما دولت باید برای هزینه‌ها فکری کند.

وی ادامه داد: دولت باید برای تامین هزینه‌های انتقال آب به سمنان راهکار ارایه دهد، قیمت تمام‌شده هر مترمکعب آب برای بخش صنعت حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار ریال است، پرداخت این هزینه برای صنعت‌گر امکانپذیر نیست، راهکارها در این زمینه در دست پیگیری و بررسی است.

وی اضافه کرد: سند آب برای سمنان باید تدوین شود و اکنون تهیه سند در دست پیگیری است، انتقال آب دریای خزر به سمنان مباحث حقوقی دارد و نمی‌توان مستقیم برای انتقال آب اقدام کرد و این مساله یک طرح ملی است.

استاندار سمنان با تاکید بر لزوم عزمی جزم در اجرای طرح تصفیه پساب از سوی شرکت آب و فاضلاب سمنان، بیان کرد: انتقال آب دریا شاید بیش از یک سال طول بکشد، باید چاره‌اندیشی کرد تا از بار برداشت از سفره‌های آب زیرزمینی کاسته شود.

وی بیان کرد: مجوز فعالیت برای صنایع آلاینده و آب‌بر در سمنان صادر نشود و به سمت استقرار صنایع بافناوری پیشرفته(هایتک) و الکترونیک باید رفت.

کولیوند با بیان اینکه سمنان جزو سه استان پیشرو کشور در اقتصاد دیجیتال است، اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار سمنان گفت: سند پیشرفت هر شهرستان از برنامه هفتم توسعه تدوین و به فرمانداران ابلاغ شد و اکنون فرمانداران برای طرح‌های ۱۴۰۴ دارای برنامه هستند و باید طبق برنامه حرکت کنند.

کولیوند با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب افزود: توجه به بخش خصوصی اهمیت زیادی دارد و دولت و مسولان باید برای رفع موانع در مسیر تولید تلاش کنند. نباید به واسطه خطای فردی کل واحد تولیدی تعطیل شود و اگر واحدی مصوبه ستاد تسهیل دارد اما مشکلش حل نشد، به استانداری مراجعه کند.

به گفته وی، اظهار نظر درباره فعالیت معادن باید بر مبنای نظام کارشناسی باشد و بر این پایه، برای فعالیت معادن پافشاری می‌شود.

وی تاکید کرد: اظهار نظر درباره فعالیت معادنی که مشکل دارند بر اساس نظر کارشناسی است و نمی‌توان بدون علم و اثبات ادعا کرد.

استاندار سمنان گفت: ایجاد شهر جدید آهوان در سمنان مورد بررسی قرار می‌گیرد. آزادسازی کاروانسرای تاریخی مرکز این شهر نیز در انتظار حکم سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی است و پس از ابلاغ حکم، اداره‌کل زندان‌ها اقدام به تخریب بنای کنار کارواسرا می‌کند.

کولیوند بیان کرد: تولید ۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی طی سه سال قول سمنان به وزیر نیرو است و برای تحقق این وعده بخش‌های مختلف با اهتمام تلاش کنند.

وی از تشکیل پنجره واحد برای صدور مجوزها در بخش سرمایه‌گذاری انرژی خورشیدی خبر داد و گفت: این سامانه سرمایه‌گذار را از سردرگمی درمی‌آورد و ضرورت دارد شرکت برق منطقه‌ای و توزیع برق مجوزهای صادرشده و برنامه‌های مرتبط با طرح‌های نیروگاه‌های خورشیدی را اعلام کند.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سمنان از بیست و سوم تا بیست و ششم بهمن، گفت: برای رونق گردشگری استان باید اقدام‌های عملیاتی انجام شود و برنامه‌هایی در دست اقدام است.

استاندار سمنان با تاکید بر تقویت و توسعه فضای کشاورزی، گفت: مدیریت بخش کشاورزی ضرورت دارد و اصلاح وسعت بافت فرسوده نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کولیوند بیان کرد: یک طرح‌ از هر شهرستان به طور نمادین در دهه‌فجر افتتاح می‌شود و از راه‌اندازی کاروان برای افتتاح هر طرح به منظور صرفه‌جویی و مدیریت مورد توجه است.

۷۵۶ طرح‌ عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۸۹ هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال دهه فجر امسال در استان سمنان بهره‌برداری می‌شود.

از این تعداد ۶۵۹ طرح عمرانی است که برای آن ۳۹ هزار و ۸۲۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شد و ۹۷ طرح اقتصادی نیز با اعتبار ۴۹ هزار و ۴۹۳ میلیارد ریال با اشتغالزایی برای یک‌هزار و ۶۱۰ نفر دهه فجر ۱۴۰۳ در استان افتتاح می‌شود .

46

کد خبر 2019105

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار