استفاده از هوش مصنوعی برای آموزش جذاب‌تر نماز در مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، می‌توان اصول نماز را به شیوه‌ای دقیق و جذاب‌تر به دانش‌آموزان آموزش داد. این رویکرد نوین، پاسخگوی پیچیدگی‌های امروزی در امر تعلیم و تربیت است.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در ششمین اجلاس سراسری نماز دانش‌آموزان که صبح شنبه، یازدهم اسفندماه در سالن همایش مصلی اعظم امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد، به ضرورت استفاده از روش‌های نوین در تعلیم و تربیت تأکید کرد.

بنابر روایت خبرگزاری حوزه، وی اظهار داشت: پیچیدگی‌های امروزی در امر آموزش و پرورش، ما را ملزم می‌کند تا از شیوه‌های خلاقانه و فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی بهره ببریم. این روش‌ها نه تنها در آموزش عمومی، بلکه در آموزش اصول نماز نیز می‌توانند به شکل دقیق‌تر و جذاب‌تری ارائه شوند.

صادقی با اشاره به اهمیت هماهنگی بین تعلیم و تربیت، خاطرنشان کرد: هیچ بهانه‌ای برای عدم اجرای برنامه‌های تربیتی قابل قبول نیست.

وی تأکید کرد: باید تمامی ساحت‌های تربیتی، به ویژه ساحت اعتقادی و عبادی، مورد توجه قرار گیرند و برپایی نماز در مدارس دولتی و غیردولتی با جدیت پیگیری شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی همچنین از مدیران و معلمان مدارس قدردانی کرد و به ویژه به مدرسه سارا در ناحیه دو تبریز اشاره کرد که با وجود نداشتن نمازخانه، به طور جدی برنامه‌های نماز را اجرا می‌کند.

استفاده از هوش مصنوعی برای آموزش جذاب‌تر نماز در مدارس

صادقی افزود: فعالیت‌های پرورشی باید در مرکز توجه قرار گیرند تا دانش‌آموزان علاوه بر آموزه‌های دینی، کار گروهی و مشارکت اجتماعی را نیز بیاموزند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی بر نقش الگویی معلمان و خانواده‌ها در تربیت دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: ارتباط تنگاتنگ بین مدرسه، خانواده و مسجد می‌تواند به حل مشکلات و دستیابی به موفقیت‌های چشمگیر کمک کند.

وی از شکل‌گیری ارتباط بین مدرسه و مسجد در بیش از ۳۵۰ مسجد خبر داد و افزود: این همکاری‌ها می‌تواند در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی همچنین به آمار مربوط به نمازخانه‌ها و ائمه جماعت در مدارس اشاره کرد و گفت: ۴۳۲۴ مدرسه دارای نمازخانه هستند که از این تعداد، ۲۹۳۰ مدرسه نمازخانه مستقل دارند. تعداد کل ائمه جماعت در مدارس ۳۶۲۳ نفر است که شامل ۱۳۱۵ روحانی و ۲۰۷۲ همکار فرهنگی می‌شود.

صادقی در پایان با اشاره به پایین بودن سرانه نمازخانه‌های دانش‌آموزی نسبت به میانگین کشوری، متعهد شد که با کمک خیران، این کمبودها جبران شود.

وی همچنین از افزایش تعامل با حوزه‌های علمیه و امام جمعه‌ها برای گسترش همکاری‌های دو جانبه اعلام آمادگی کرد.

کد خبر 2032416

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین