سوری‌ها جرات بازگشت به منازلشان از ترس تجاوز و کشتار ندارند

منابع محلی سوری از اوضاع اسفناک غیرنظامیان در شهرهای ساحلی سوریه به علت تداوم کشتارهای وحشیانه نیروهای الجولانی خبر دادند.

به گزارش خبرآنلاین، منابع محلی سوری اعلام کردند که نیروهای الجولانی وارد روستاهای ببرجنه و سخابه در حومه طرطوس شده اند.

به گزارش مهر به نقل از المیادین، این منابع همچنین بیان کردند که غیرنظامیانی که از ترس کشتار به پایگاه حمیمیم روسیه فرار کرده اند حاضر به خروج از آن نیستنند و خواهان حمایت بین المللی به سبب تهدیدهای گروههای تروریستی علیه خود هستند.

منابع محلی همچنین اعلام کردند سوری های بسیاری آواره هستند و جرات بازگشت به منازل خود از بیم تجاوز و حملات وحشیانه را ندارند.

این منابع به آرامش اوضاع در مناطقی از شهر جبله پس از خروج تروریستهای جبهه النصره و هم پیاله های آنها اشاره کردند.

310310

کد خبر 2035994

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین