حجتالاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی در نشست بررسی طرح توسعه زیرساختهای آستانه امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون شهرکرد تاکید کرد: ادارهکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری بههمراه ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان با شجاعت و کمک از اعتقادات راسخ و توکل به خدا مسائل را شروع کنند.
وی افزود: انتظار میرود طرح توسعه آستانه و صحن امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون شهرکرد به سرانجام برسد و طرح درب ورودی امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون (س) شهرکرد باید شایسته و ماندگار باشد.
امام جمعه شهرکرد یادآور شد: ۱۱۶ سال قبل هشتی ورودی امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون شهرکرد به دستور میر سید محمد دهکردی امام جمعه وقت شهرکرد ساخته شده است.
انتخاب مشاور برای اجرای طرح توسعه زیرساختی آستانه امامزادگان
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: مشاور ذیصلاح طرح توسعه امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون شهرکرد تا ۲۰ روز دیگر از سوی ادارهکل راه و شهرسازی و ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان مشخص شود.
جعفر مردانی گرمدره تاکید کرد: طرح توسعه عمرانی امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون شهرکرد براساس وضع موجود و یا طبق توسعه آینده طراحی شود.
وی افزود: تمامی طرحهای توسعه مربوط به امامزادگان و بقاع متبرکه چهارمحال و بختیاری از سوی مشاوران ذیصلاح و توانمند تهیه و عملیاتی شود.
امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون (س) شهرکرد باید به قطب گردشگری مذهبی تبدیل شود
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون (س) شهرکرد باید به قطب گردشگری مذهبی تبدیل شود.
یحیی رمضانی تأکید کرد: برای توسعه امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون (س) شهرکرد باید طرح جامع تهیه و تدوین شود.
وی افزود: تهیه بستههای سرمایهگذاری برای امامزادگان چهارمحال و بختیاری و ارائه این بستهها به سرمایهگذاران در دستور کار قرار گیرد.
گفتنی است ،شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
امامزادگان حلیمه خاتون و حکیمه خاتون شهرکرد، از فرزندان امام موسی بن جعفر علیهالسلام هستند که این بقعه متبرک در ضلع غربی خیابان ولی عصر جنوبی شهرکرد و هسته مرکزی اولیه شهر بر روی قبور مطهر این بزرگواران قرار گرفته و محل زیارت عاشقان و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت (ع) است.
46
نظر شما