۰ نفر
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۰
گردشگری حلال؛ معدن طلایی مسلمانان ویتنام

بازار گردشگری حلال فرصت‌های امیدوارکننده‌ای را برای ویتنام ارائه می‌دهد و به عنوان معدن طلایی در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند صنعت گردشگری را رونق بخشد.

 بازار گردشگری حلال فرصت‌های قابل توجهی را برای ویتنام فراهم می‌کند و به عنوان «معدن طلایی» در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند صنعت گردشگری را تقویت کند. تعداد گردشگران کشورهای مسلمان که از ویتنام بازدید می‌کنند در سال‌های اخیر به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

بنا بر روایت ایکنا،گردشگران مسلمان که اغلب به عنوان بخشی از بخش گردشگری حلال شناخته می‌شوند، بازاری با پتانسیل توسعه قابل توجه، به ویژه در مقاصد اصلی گردشگری، را نشان می‌دهند. برخی از تحلیلگران معتقدند که صنعت حلال، شامل غذا، مد، گردشگری و سایر خدمات مصرفی برای مسلمانان، نویدبخش آینده‌ای روشن است.

پیش‌بینی می‌شود که گردشگری حلال به تنهایی تا سال ۲۰۳۰ نزدیک به ۳۵۰ میلیارد دلار آمریکا به اقتصاد گردشگری جهانی کمک کند.

با بیش از ۱.۹ میلیارد مسلمان در سراسر جهان، این یک بازار ویژه با پتانسیل رشد عمده است که بخش گردشگری ویتنام باید با یک استراتژی جذب روشن آن را هدف قرار دهد.

به گفته ها وان سیئو، معاون مدیر کل اداره ملی گردشگری ویتنام، تعداد گردشگران کشورهای مسلمان که از این کشور بازدید می‌کنند در سال‌های اخیر به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

بازار گردشگری حلال فرصت‌های امیدوارکننده‌ای را برای ویتنام ارائه می‌دهد و به عنوان معدن طلایی در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند صنعت گردشگری را رونق بخشد.

نگوین تو نگوک هنگ، نماینده دفتر صدور گواهینامه حلال ویتنام می‌گوید: مسلمانان یک چهارم جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند و بیش از ۴۰ درصد آنها تنها در جنوب شرقی آسیا هستند. با وجود تعطیلات مذهبی فراوان در طول سال، تقاضای مسلمانان برای سفر در این دوره‌ها افزایش می‌یابد و این فرصت مناسبی برای گردشگری حلال برای ویتنام ایجاد می‌کند.

کد خبر 2066109

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار