به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در شورای ورزش و تربیت بدنی استان کرمان که با حضور استاندار کرمان و اعضای این شورا برگزار شد، اعلام کرد : هم اکنون ۵۳ هیئت ورزشی فعال در سطح استان داریم و بیش از ۱۶۰۰ باشگاه خصوصی در سطح استان وجود دارد که تقریبا سهم دولت در این سرمایهگذاری محدود و کم است.
او گفت : در حوزه واگذاری ۳۶۵ مکان قابل واگذاری داریم که شاید یکی از تقاضاها از حوزه ورزش این باشد که امروز اماکن در اختیار بخش خصوصی است این قانون هست که ما اماکن را باید از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذار کنیم اما خیلی از اماکنی که به صورت اختصاصی مربوط به هیئتهای ورزشی بودند تقریبا عمده آنها که در مرکز استان بودند امروز در اختیار هیاتها است که دارند استفاده میکنند.
وی افزود : هیئتهایی هم داریم که به هر حال مکان در اختیارشان نیست اما آن چیزی که از مجموعه هیئتها مورد انتظار هست این است که خودشان برای شرکت در مزایده حتما ورود کنند و بحث جدی و اساسیشان همین موضوع باشد.
پاریزی تاکید کرد : تقریبا بیش از ۳۰۰ هزار متر به سرانه فضای ورزشی استان، طی این چند سال اضافه شده است و انشاءالله تا پایان سال با تخصیصی که امسال داشتیم، حدود ۷۰ پروژه ورزشی دیگر افتتاح خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان بیان کرد : ۳۴ مکان را تا امروز به بخش خصوصی واگذار کردیم و ۱۶ تا در حال واگذاری داریم اما تمام پروژههای ما هر ۳۶۵ مکانی که ما در سطح استان داریم، این امکان را دارند که در صورت داشتن متقاضی به بخش خصوصی واگذار شوند و از ظرفیت بخش خصوصی برای مدیریتشان حالا چه ساخت فضای جدید و چه بهسازی و تعمیر چه تکمیل فضای ورزشی استفاده شود.
او گفت : ما در سال ۱۴۰۳ در سطح رقابتهای لیگ برتر کشور ۲۴ تیم در حوزه آقایان داشتیم و ۲۱ تیم در حوزه بانوان، که سعی کردیم این عدالت جنسیتی هم در این بخش رعایت شود و در مجموع ۴۵ تیم لیگ برتری و بیش از ۸۰ تیم در سطح لیگهای کشور وجود دارد.
وی افزود: از کل اراضی و املاکی که در مجموعه بخش جوانان استان به تعداد ۳۱۶ مجموعه ورزشی وجود دارد، امروز ۷۶ سند را توانستیم به شکل تکبرگ بگیریم که هنوز جا برای کار زیاد است اما در این زمینه، تقریباً جزو استانهای متوسط به بالای کشور هستیم.
پاریزی تاکید کرد: خیلی از شرکتهای اقماری صنایع و معادن علیرغم اینکه نیروی انسانی زیادی زیر مجموعه خودشان است، اما چون وابسته به صنایع بزرگ هستند در این حوزه رسالت خودشان را انجام نمیدهند؛ یعنی حتی یک زیرساخت حداقلی در خیلی از شهرستانهایی که منتفع آن صنعت هستند، نداریم که این نیازمند یک بازنگری جدی است و انشاءالله به نسبت عددی که گردش مالی آن ها هست و میزان پروژهای که از استان برمیدارند، این امر به شکل جدی بتواند در دستور کارشان قرار گیرد و نسبت به فضای ورزشی حداقل برای نیروها و پرسنل خودشان اقدام کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: با توجه به اینکه ۴۰ درصد اعتبارات ارزش افزوده از محل ۲۷ صدم درصد در اختیار سازمان نوسازی مدارس برای توسعه زیرساختهای ورزش است؛ لذا آن ها سهم عمدهای دارند و اگر بتوانیم در این بخش عدد شهرستانها را به تفکیک داشته باشیم که ببینیم اکنون وضعیت سرانه در حوزه آموزش و پرورش در شهرستانها به چه شکل است، این هم می تواند در جمع بندی نهایی ما که عدد کل سرانه است کمک کند.
او با تأکید بر اینکه سیاستمان در بحث زیرساختها این بود که پروژه جدیدی در استان شروع نشود، تصریح کرد: اکنون چندین سال است که بهدلیل اینکه پروژه نیمه تمام نداریم، نمیتوانیم پروژه جدیدی را از محل اعتبارات شرکت توسعه شروع کنیم و ساخت استخر شنا که مصوب دولتهای گذشته هم بوده، اکنون چندین سال است، به دلیل اینکه پروژه صفر هست متوقف شده که یکی از راهکارهایی هم که استاندار پیشنهاد داد، بحث مولدسازی بود که از این ظرفیت استفاده کنیم و امیدواریم این اتفاق بتواند کمک کند تا ما از ظرفیت اعتبارات در شرکت توسعه بتوانیم برخوردار باشیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: یکی از رسالتها و سیاستهای مهم ما در حوزه ورزش و جوانان در سطح کشور بحث توسعه زیرساختهای ورزشی است که متناسب با شرایط استان کرمان که به هر حال عدم تناسب بین وسعت و جمعیت در حوزه اجرا کار را کمی سخت و دشوار میکند، تلاش کردیم تا بتوانیم با نگاه به توسعه متوازن استان را خصوصا در مناطق کمتر برخوردار به شکل خاص و ویژه ببینیم و پروژهها متناسب با نیاز شهرستان ها و استعداد منطقه کلید بخورد.
نظر شما