هنر سنتی هوره، مرواریدی از گذشتگان به نسل جدید است

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان ایلام از برپایی نمایشگاه صنایع دستی در شهرستان چوار همزمان با برگزاری جشنواره هوره در این شهرستان خبر داد و گفت: هنر سنتی هوره، مرواریدی از گذشتگان به نسل جدید است.

به گزارش خبرآنلاین از ایلام، فرزاد شریفی در خصوص برگزاری جشنواره هوره و نمایشگاه صنایع دستی در شهرستان چوار، اظهار کرد: امروز افتخار داشتیم در اولین جشنواره هوره که با همکاری اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، حضور پیدا کنیم.

وی افزود: برگزاری چنین جشنواره‌هایی فرصتی ارزشمند برای پاسداشت میراث فرهنگی و معرفی آداب و رسوم کهن به نسل‌های آینده است.

شریفی تصریح کرد: هوره این هنر سنتی، همچون مرواریدی از گذشتگان به ما رسیده و حفظ آن ضرورتی فرهنگی محسوب می‌شود.

وی افزود: در کنار این جشنواره، نمایشگاه صنایع دستی استان ایلام نیز برگزار شد تا مردم ضمن مشاهده مراسم هوره، با دستاوردهای هنرمندان صنایع دستی استان نیز آشنا شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی و ایلام در پایان گفت: خوشبختانه نمایشگاه صنایع دستی مورد استقبال قرار گرفته که نشان‌دهنده علاقه‌مندی مردم به میراث فرهنگی و هنرهای سنتی است.

46

کد خبر 2072088

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار