خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) نوشت:

مدير موسسه فرهنگی سروش حكمت از انجام هماهنگی‌های لازم برای راه‌اندازی مركز تخصصی فقه ارتباطات در 5 سال آينده خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمود مرتضوی با اشاره به اهداف راه‌اندازی موسسه سروش حكمت بيان كرد: اين موسسه با هدف تربيت طلاب و مبلغان، آشنايی آنها با علوم روز، انجام تحقيقات و پژوهش‌های گوناگون در مورد مسائل مستحدثه، جمع‌آوری نظرات مراجع عظام در مورد مسائل مبتلا به جامعه و انجام پژوهش‌های فقهی در مورد مسائل گوناگون راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به تاريخ راه‌اندازی موسسه سروش حكمت تصريح كرد: موسسه سروش حكمت از سال 82 فعاليت‌های خود را آغاز كرد و توانست پس از 6 سال فعاليت، مجوزهای رسمی برای فعاليت‌های علمی و تحقيقاتی خود را كسب كند.

مرتضوی ادامه داد: فعاليت‌های اين موسسه در 4 محور آموزش، پژوهش، تبليغ و نشر مكتوب و الكترونيك انجام می‌شود؛ در بخش آموزش، اين مركز توانسته است دوره‌ها و كلاس‌هايی را با موضوعات اعتقادی، كلامی، شيطان پرستی، نقد بهاييت، عرفان‌های نو ظهور برگزار كند و همچنين برگزاری كلاس‌های زبان انگليسی برای طلاب و اعضای خود را كه شامل 6 گروه تبليغی 12 نفره هستند در دستور كار دارد.

مدير موسسه فرهنگی سروش حكمت، چاپ كتب مختلف دينی از جمله سيره 14 معصوم و زندگی 110 عالم شيعی را از جمله فعاليت‌های مهم بخش پژوهش خواند و تصريح كرد: در سايت الكترونيكی اين موسسه نيز بيش از 800 مقاله ارزشمند دينی با محوريت علوم انسانی بارگذاری شده است.

مرتضوی با اشاره به فعاليت‌های موسسه سروش حكمت در سال 90 بيان كرد: با توجه به ضرورت تدوين احكام فقهی در حوزه ارتباطات و رسانه موسسه سروش حكمت به منظور تدوين و تبيين اين موضوع برای طلاب اقدام به برگزاری همايش فقه ارتباطات كرد كه اين همايش با حضور انديشمندان حوزوی برگزار شد.

مدير موسسه سروش حكمت عنوان كرد: مقالاتی كه در اين همايش ارائه شده است در سال 91 در قالب كتابی مدون به چاپ خواهد رسيد و برای بهره‌گيری جامعه حوزوی و دانشگاهی در اختيار آنها قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به برنامه‌های آينده موسسه سروش حكمت عنوان كرد: با توجه به اهميت ورود فقهی حوزه‌های علميه به مسائل مبتلا به جامعه و تدوين احكام فقهی برای موضوعات مختلف موسسه سروش حكمت در نظر دارد نشست‌ها و همايش‌هايی را در حوزه‌های فقه رسانه، فقه تلويزيون، فقه روزنامه نگاری، فقه خبر و خبرگزاری و فقه هنر و سينما برگزار كند.

مدير موسسه فرهنگی سروش حكمت تصريح كرد: بر اساس سند چشم انداز 5 ساله موسسه، بايد برای هر موضوع 12 نشست علمی و 5 همايش برگزار شود؛ لذا اين موسسه برگزاری 6 نشست تخصصی در حوزه فقه ارتباطات در سال 91 را در دستور كار خود دارد.

مرتضوی با اشاره به اقدامات آتی پژوهشی موسسه عنوان كرد: بيش از 1200 سوال در حوزه‌های فقه ارتباطات و رسانه جمع‌آوری شده و در قالب استفتا از مراجع عظام تقليد پرسيده شده است و پاسخ‌های آنها در قالب مجموعه‌ای مدون جمع‌آوری شده است.

وی بيان كرد: به دست آوردن فرهنگ اصطلاح نامه فقه ارتباطات، تهيه دايرة‌المعارف فقه ارتباطات و رسانه، تهيه قواعد فقهی ارتباطات و رسانه، بررسی رويكرد قرآن به ارتباطات و اطلاع‌رسانی و تبليغات و تدوين قواعد فقهی ارتباطات و رسانه را از جمله اهداف برگزاری اين نشست‌ها و همايش‌ها عنوان كرد و از انجام هماهنگی‌های لازم برای ايجاد يك مركز تخصصی فقه ارتباطات در حوزه علميه طی 5 سال آينده خبرداد.

/6262

کد خبر 208184

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین