تسریع پرداخت‌ها و تسهیل خدمات بانکی و مالیاتی در پی حوادث اخیر

امید احمدی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خوزستان در گفت‌وگو با رسانه‌ها در قرارگاه رسانه‌ای سپهبد شهید رشید، از اجرای تمهیدات ویژه برای استمرار خدمات بانکی، بیمه‌ای و مالیاتی در پی حوادث اخیر و رفع موانع فعالان اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امید احمدی با اشاره به تشکیل شورای هماهنگی دستگاه‌های تابع وزارت اقتصاد در خوزستان پس از حادثه، گفت: این شورا با حضور بانک‌ها، بیمه‌ها، گمرک و سازمان امور مالیاتی تشکیل شد تا خدمات ضروری به مردم و فعالان اقتصادی بدون وقفه ادامه یابد.

وی افزود: در حوزه بیمه، پرونده‌های الکترونیکی طی ۴۸ ساعت تشکیل و پرداخت‌ها آغاز شده است. همچنین سقف برداشت نقدی در دستگاه‌های خودپرداز بانک‌های دولتی به پنج میلیون تومان افزایش یافته و همه شعب منتخب به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند.

احمدی درباره اختلال در پرداخت حقوق نیروهای نظامی و انتظامی به دلیل حمله سایبری به بانک سپه گفت: با همکاری بانک‌های ملی و تجارت بیش از ۱۱۰ هزار کارت بانکی جدید صادر و رمز آن‌ها تغییر کرد تا مشکلات حل شود. در صورت وجود مشکل، شخصاً پیگیری خواهد شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان همچنین از تمدید دوماهه مهلت ارسال اظهارنامه‌های مالیاتی و صدور خودکار مجوزهای صنفی بدون نیاز به استعلام خبر داد.

وی تاکید کرد که بیش از ۸۰ درصد کالاهای اساسی بندر امام خمینی با استفاده از تعهد ذی‌حسابی ترخیص شده و تاکنون ۴۷ درصد اعتبارات عمرانی استان جذب شده است.

احمدی در پایان خواستار استقرار نمایندگی بانک مرکزی در استان برای نظارت بهتر بر بانک‌های خصوصی شد و افزود: اداره کل امور اقتصادی و دارایی آمادگی دارد در جلسات تخصصی مشکلات را بررسی و رفع کند.

کد خبر 2083767

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین