به گزارش خبرآنلاین از رامسر، محمد محمدی در مراسم معارفه و تکریمرئیس جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رامسر گفت: ساخت فضاهای هنری با مشارکت بخش خصوصی در مازندران رونق میگیرد.
وی با بیان اینکه برای ساخت فضاهای فرهنگی با محوریت تماشاخانهها و فضاهای فرهنگی چند منظوره از محل مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی به ویژه انبوهسازان استان گامهایی برداشته شده است افزود: این طرح برای به جریان افتادن به استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی بودجه ارائه شد و مورد موافقت نیز قرار گرفته است تا در گامهای بعدی وارد مرحله اجرایی شود.
محمدی تأکید کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است فضایی امن و استاندارد برای هنرمندان فراهم کند تا این مکانها به خانه دوم آنها تبدیل شود. ما بهعنوان متولیان فرهنگی منطقه، باید بستر فعالیت و اثرگذاری هنرمندان را مهیا کنیم.
حل مناقشه ۲ دههای مجتمع فرهنگی رامسر
محمدی در ادامه با اشاره به نبود زیرساخت فرهنگی و فضای ادارای برای این نهاد در رامسر گفت: در نخستین سفر به رامسر قول دادم که برخی چالشها از جمله فضای اداری این نهاد برطرف شود. در همین راستا به واسطه ارتباطات و هماهنگیهایی که با نهاد کتابخانهها انجام دادیم، مقرر شد بخشی از فضای یکی از کتابخانههای شهر به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رامسر اختصاص یابد.
وی درباره اختلاف ۲ دههای بر سر جانمایی مجتمع فرهنگی نیمهتمام رامسر در باغ ۳۳ هکتاری این شهر اظهار کرد: از ابتدای حضورم در استان برای برونرفت از این چالش بحث تهاتر را مطرح کردم. چرا که اگر قرار بود این مناقشه نتیجهای داشته باشد، در ۲۴ سال گذشته حاصل میشد. خوشبختانه این پیشنهاد با موافقت فرماندار رامسر همراه بود و در ادامه اجماع خوبی هم با شهردار شکل گرفت.
محمدی با قدردانی از حمایت شهرداری و شورای شهر رامسر برای تأمین زمین مناسب، تصریح کرد: تجربه نشان داده که چالش اصلی فرهنگسراها در کشور، جانمایی و دسترسی نامناسب و نداشتن توقفگاه است. از شهردار رامسر درخواست داریم زمینی معرفی کند که پس از تهاتر، امکان ساخت فضایی فاخر و درخور شأن هنرمندان در آن فراهم باشد.
وی خاطرنشان کرد: رامسر با توجه به بافت فرهنگی و تاریخی که دارد به عنوان الگویی از شهر فرهنگی و گردشگری در منطقه غرب مازندران و شرق گیلان شناخته میشود؛ بنابراین فرهنگسرای آن باید بهگونهای طراحی شود و شرایطی داشته باشد که به پاتوق و پایگاه هنرمندان و شهروندان تبدیل شود. معماری این فضاها باید بهگونهای باشد که امکان راهاندازی کافه و ایجاد فضای گفتوگو و تعامل میان هنرمندان و شهروندان را فراهم کند.
48
نظر شما