الجولانی با قدردانی از آمریکا در یک سخنرانی گفت: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد/سوریه میدانی برای پروژه‌های جدایی طلبی نیست

رئیس موقت سوریه درباره حوادث اخیر سویداء تأکید کرد مداخله رژیم صهیونیستی تنش‌ها را بازگرداند و کشور را به مرحله خطرناکی برد.

به گزارش خبرآنلاین، «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام و رئیس موقت سوریه در جریان یک سخنرانی گفت: ما درخواست‌های بین‌المللی برای مداخله در سویداء و بازگرداندن امنیت به کشور را دریافت کردیم. اگر مداخله دولت نبود اوضاع در سویداء از کنترل خارج می‌شد.

طبق گزارش الجزیره، وی افزود: مداخله اسرائیل تنش‌ها را بازگرداند و کشور را به مرحله خطرناکی برد.

الجولانی گفت: تنها دولت سوریه قادر است حاکمیت خود را در تمام اراضی سوریه حفظ کند.

‌‏الجولانی از نقش آمریکا با تأکید بر حمایت از سوریه و وحدت آن و عشایر به دلیل مواضع دلیرانه آن‌ها قدردانی کرد. جولانی گفت : از حمایت آمریکا در بحران سویداء قدردانی می کنیم و خاطرنشان می کنم که اجماع بین‌المللی، از جمله مواضع اتحادیه اروپا، روسیه و چین در محکومیت حملات اسرائیل، نشانه تعهد به وحدت و ثبات سوریه است.

به گزارش ایسنا، وی گفت: ما از عشایر قدردانی می‌کنیم و آنها را به توقف کامل درگیری دعوت می‌کنیم. این حوادث ثابت کرد ساکنان سویداء به جز گروه کوچکی در کنار دولت هستند. ما با تمام قتل عام‌ها و تجاوزاتی که در استان سویداء رخ داده، مخالف هستیم. در این شرایط حساس باید عشایر و دروزی‌ها متحد باشند.

الجولانی در ادامه تاکید کرد: سوریه میدانی برای پروژه‌های جدایی طلبی نیست. باید با کسانی که آتش طایفه‌گرایی را روشن می‌کنند با جدیت برخورد کرد.

این اظهارات در حالی است که شیخ حکمت الهجری،  یکی از شیوخ عقل طایفه دروزی نیز گفت: ما از همه گروه‌های مدنی می‌خواهیم که از خروج از مرزهای اداری سویداء و از هرگونه تحریکی خودداری کنند.

حکمت الهجری افزود: به عشایر باقی مانده در استان اجازه داده می‌شود که با خیال راحت و ایمن آنجا را ترک کنند.

پیشتر «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود: من به روسای جمهور سابق سوریه اعتماد نداشتم و اکنون نیز به کسی مثل ابومحمد الجولانی، رئیس دوره انتقالی در سوریه که بر گروه‌های جهادی تکیه دارد و از آن‌ها علیه اقلیت‌ها در سوریه استفاده می‌کند، اعتماد ندارم.

وی گفت: احتمالا الجولانی فردا از گروه‌های جهادی علیه شهرک‌های اسرائیلی در ارتفاعات جولان استفاده خواهد کرد.

315 315

کد خبر 2091580

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین