خذف این وعده غذایی سبب ایجاد خستگی می‌شود

متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه وعده صبحانه نباید حذف شود، گفت: این یک وعده مهم برای حفاظت از سلامت جسم و روان به شمار می‌رود.

به گزارش خبرآنلاین، الناز دانشزاد، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی البرز در گفت‌وگو با فارس، در مورد اهمیت وعده صبحانه گفت: صبحانه به‌عنوان نخستین وعده غذایی روز، نقش حیاتی در تأمین انرژی و تنظیم سوخت‌وساز بدن ایفا می‌کند.

وی افزود: نخوردن صبحانه موجب کاهش تمرکز، افت عملکرد ذهنی، خستگی زودرس و نوسانات خلقی می‌شود.

این پزشک متخصص اضافه کرد: حذف صبحانه باعث افزایش تمایل به پرخوری در وعده‌های بعدی، به‌ویژه مصرف غذاهای چرب و شیرین می‌شود.

به گفته دانشزاد؛ حذف صبحانه با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا، کلسترول بد (LDL) و نوسانات قند خون همراه است.

وی تصریح کرد: صبحانه‌ای متعادل شامل منابع پروتئینی (مانند تخم‌مرغ یا لبنیات)، فیبر (میوه‌ها، نان سبوس‌دار) و چربی‌های مفید (مغزها و دانه‌ها) می‌تواند علاوه بر افزایش سطح انرژی، به بهبود تمرکز و خلق‌وخو نیز کمک کند.

۲۳۳۲۳۶

کد خبر 2092765

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار