به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در حاشیه افتتاح عملیات اجرایی و عمرانی جاده نوق از تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد و ابراز امیدواری کرد این محور قبل از فصل برداشت پسته بهرهبرداری شود.
وی با اشاره به اهمیت این محور در حملونقل کالا و سفرهای مردم گفت: پروژه تکمیل باند دوم جاده نوق شامل ۲۴ کیلومتر آسفالت و دوباندهشدن است که پس از تکمیل، اولین روستاهای دو طرف محور از جمله دوربرگردانها و دست اندازها نیز زیر بار ترافیک قرار خواهند گرفت.
انارکی محمدی افزود: این پروژه در ادامه به سمت کمالآباد و تا جوادیه فلاح ادامه خواهد داشت و در مجموع حدود ۸۵ کیلومتر در حوزه رفسنجان و ۲۵ کیلومتر در حوزه انار قرار دارد که باید به جاده اصلی کرمان به یزد متصل شود.
نماینده رفسنجان و انار با قدردانی از تلاشهای شوراهای اسلامی و مسئولان محلی در پیشبرد این طرح گفت: تاکنون کارهایی از جمله تعریض، آسفالت، نصب جدول و روشنایی در بخشهایی از جاده انجام شده و تنها حدود ۲۴ کیلومتر باقیمانده که امیدواریم با همکاری همه به سرعت تکمیل شود.
وی از تخصیص ۷۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات توازن(تحت اختیار نماینده از وزارت راه و شهرسازی) و ۳۰ میلیارد تومان بودجه دولتی برای این پروژه خبر داد و افزود: حدود ۱۱۰۰ تن قیر نیز هفته گذشته از وزارت راه و شهرسازی دریافت شده و در حال حاضر در بحث تأمین مصالح مشکلی وجود ندارد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس گفت: هدف ما این است که دیگر شاهد شرمندگی مردم در سفرهای بینشهری نباشیم و یک جاده نسبتاً قابل قبول به آنها تحویل دهیم.
وی در ادامه از سفر اخیر معاون منابع و راههای کویری وزارت راه و شهرسازی به رفسنجان خبر داد و گفت: در این سفر ۲۰ مصوبه مهم در حوزه راهسازی از جمله جاده داوران، شاهزاده عباس و مسکن نهضت ملی و جوانی جمعیت داشتیم.
انارکی محمدی گفت: پروژه راهآهن بافق به جوادیه فلاح نیز در دست پیگیری است و امیدواریم با کمک خیران، ساختمان ایستگاه نیز ساخته شود.
نظر شما