کشف جسد یک اسیر صهیونیست در شرق الشجاعیه/ حماس: در تلاش برای تکمیل روند تبادل هستیم

گردان‌های شهید عزالدین القسام از یافتن جسد یکی از نظامیان کشته‌شده رژیم صهیونیستی در شرق الشجاعیه خبر دادند و در همین حال، سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش با وجود موانع و دشواری‌ها، روند تحویل اجساد و تکمیل فرایند تبادل را با جدیت دنبال می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از خبرگزاری شهاب، گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس امروز اعلام کرد که در جریان عملیات جست‌وجو و حفاری در داخل «خط زرد» در شرق محله الشجاعیه، جسد یکی از نظامیان کشته‌شده رژیم صهیونیستی را کشف کرده است و در حال انجام هماهنگی‌های لازم برای تحویل آن به طرف مقابل است.

در بیانیه القسام آمده است که ورود تجهیزات مهندسی و همراهی تیم‌های ویژه این گردان با نمایندگان صلیب سرخ در روند جست‌وجو، موجب تسریع در عملیات و یافتن شماری از اجساد نظامیان دشمن شده است.

در همین زمینه، حازم قاسم، سخنگوی جنبش حماس در گفت‌وگو با شبکه الجزیره مباشر تأکید کرد که این جنبش با وجود تمامی موانع و مشکلات موجود در حال ادامه کار برای تکمیل روند تحویل اجساد اسیران رژیم صهیونیستی است.

او افزود: ما با تمام توان برای نهایی کردن مسیر کامل تبادل در سریع‌ترین زمان ممکن تلاش می‌کنیم.

به گفته منابع محلی، عملیات میدانی جست‌وجو همچنان در چند منطقه شرقی نوار غزه ادامه دارد و همکاری میان گردان‌های القسام و نهادهای بین‌المللی برای سامان‌دهی روند انتقال اجساد اسرای صهیونیست برقرار است.

۳۱۰۳۱۰

کد خبر 2138243

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین