فارس نوشت:

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در نظر داریم طرح دو فوریتی "معافیت مدارس از پرداخت عوارض شهرداری‌ها" را اوایل مجلس نهم ارائه دهیم.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به حذف معافیت مدارس از پرداخت عوارض شهرداری‌ها اظهار داشت: این موضوع به دغدغه‌ای برای آموزش و پرورش تبدیل شده است.

وی ادامه داد: به رغم آنکه در سال‌های قبل مدارس از پرداخت عوارض شهرداری‌ها معاف بودند اما امسال این موضوع انجام نشده است و امیدواریم بتوانیم در مجلس نهم آن را سامان دهیم.

حجت‌الاسلام سلیمی به هدفمندی‌ یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: با توجه به بحث هدفمندسازی یارانه‌ها، مدارس دیگر توان پرداخت عوارض شهرداری‌ها را ندارند و نباید به نظام آموزشی اینگونه فشار وارد کرد.

وی از ارائه طرح دو فوریتی در مجلس نهم برای حل مشکل مدارس در پرداخت عوارض شهرداری‌ها خبر داد.

 در لایحه بودجه عنوان شده بود مدارس از پرداخت عوارض به شهرداری‌ها معاف شوند که با رأی نمایندگان مجلس و به دلیل مخالفت با ماده 181 قانون برنامه، این پیشنهاد حذف شد و به این ترتیب امسال مدارس باید به شهرداری‌ها عوارض پرداخت کنند.
301301

کد مطلب 214610

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین