واحد مرکزی خبر نوشت:

میزان مشارکت مردم در اداره عرصه های منابع طبیعی کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه به 10 درصد کل عرصه های منابع طبیعی افزایش می یابد .

مدیر ترویج منابع طبیعی ، آبخیزداری و آموزش سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور در جلسه مشترک مدیران و ترویج ادارات منابع طبیعی آذربایجان غربی گفت : نزدیک به 5 میلیون هکتار از 130میلیون هکتار عرصه های منابع طبیعی کشور از طریق مردم مدیریت می شود.

آقای زراقی افزود : این میزان 6 و نیم درصد عرصه های منابع طبیعی کشور را شامل می شود .

او گفت : 50 هزار عضو در 686 تعاونی فعال در سراسر کشور ، 5 میلیون هکتار از عرصه های منابع طبیعی را اداره می کنند.

آقای زراقی افزود : امسال 30 میلیارد ریال برای توانمندسازی بخش مردمی در اداره عرصه های منابع طبیعی در نظرگرفته شده است .

مدیر ترویج منابع طبیعی ، آبخیزداری و آموزش سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور گفت : جمع آوری تجربیات و دانش جوامع محلی ، عضویت تعاونی ها در صندوق حمایت از توسعه کشاورزی ، تشکیل صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی و سازماندهی 500 هزار نفر در قالب همیاران مروج و محافظ افتخاری، از جمله برنامه هایی است که در طول برنامه پنجم توسعه در زمینه مشارکت مردم در مدیریت عرصه های منابع طبیعی صورت می گیرد.
301 234

کد مطلب 215083

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین