میزان مشارکت مردم در اداره عرصه های منابع طبیعی کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه به 10 درصد کل عرصه های منابع طبیعی افزایش می یابد .
مدیر ترویج منابع طبیعی ، آبخیزداری و آموزش سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور در جلسه مشترک مدیران و ترویج ادارات منابع طبیعی آذربایجان غربی گفت : نزدیک به 5 میلیون هکتار از 130میلیون هکتار عرصه های منابع طبیعی کشور از طریق مردم مدیریت می شود.
آقای زراقی افزود : این میزان 6 و نیم درصد عرصه های منابع طبیعی کشور را شامل می شود .
او گفت : 50 هزار عضو در 686 تعاونی فعال در سراسر کشور ، 5 میلیون هکتار از عرصه های منابع طبیعی را اداره می کنند.
آقای زراقی افزود : امسال 30 میلیارد ریال برای توانمندسازی بخش مردمی در اداره عرصه های منابع طبیعی در نظرگرفته شده است .
مدیر ترویج منابع طبیعی ، آبخیزداری و آموزش سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور گفت : جمع آوری تجربیات و دانش جوامع محلی ، عضویت تعاونی ها در صندوق حمایت از توسعه کشاورزی ، تشکیل صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی و سازماندهی 500 هزار نفر در قالب همیاران مروج و محافظ افتخاری، از جمله برنامه هایی است که در طول برنامه پنجم توسعه در زمینه مشارکت مردم در مدیریت عرصه های منابع طبیعی صورت می گیرد.
301 234







نظر شما