آغاز طرح گسترده پایش دمای ادارات کرمانشاه

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه اعلام کرد: طرح پایش حضوری دمای ادارات و اماکن عمومی در کنار پایش برخط با هدف مدیریت و بهینه‌سازی مصرف گاز در سطح استان آغاز شده است.

ناصر حسینی در گفت‌وگوبا خبرنگار خبر آنلاین در استانکرمانشاه، اظهار کرد:: اجرای طرح پایش حضوری دمای ادارات و اماکن عمومی استان در کنار پایش برخط با هدف کنترل مصرف و جلوگیری از هدررفت انرژی در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد : این طرح با تشکیل یک کمیته تخصصی آغاز شد؛ کمیته‌ای که وظیفه برنامه‌ریزی و تدوین دستورالعمل‌های اجرایی و ابلاغ آنها به واحدها و نواحی مختلف شرکت گاز استان را بر عهده دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه افزود: که بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، برای ۲۲ ناحیه و منطقه استان اکیپ‌های بازرسی تعیین شده است. این اکیپ‌ها با مراجعه حضوری به ادارات، دمای محیط را اندازه‌گیری می‌کنند و در صورتی که دما بیش از ۱۸ درجه سانتی‌گراد باشد ابتدا تذکر صادر می‌شود و در صورت تکرار، گاز آن واحد قطع خواهد شد.

حسینی بیان کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۱۲۰ مورد پایش حضوری توسط کارکنان شرکت گاز انجام می‌شود و تاکنون گاز هیچ اداره یا سازمانی قطع نشده است.

وی تصریح کرد:که اکیپ‌های بازرسی در طول هفته و ساعات اداری به سازمان‌ها و ادارات مختلف مراجعه کرده و وضعیت دمای آنها را کنترل خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه عنوان کرد: هم‌اکنون برای ۴۰ ساختمان مربوط به ۲۵ نهاد دولتی سیستم پایش برخط فعال است و افزود که نصب سنسورهای دما برای ادارات بیشتری در دستور کار قرار دارد تا ترکیب پایش حضوری و برخط به بهینه‌سازی مصرف گاز در استان کمک کند.

حسینی در پایان اظهار کرد: امیدوار است هم‌زمان با توسعه این طرح، نتایج مؤثری در کاهش مصرف و مدیریت بهینه انرژی در سطح استان حاصل شود.

کد مطلب 2154183

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =

آخرین اخبار