حمید رضا حاجی بابایی گفت: کار مدرسه سازی، اقدام بزرگی است که باید هر سال ادامه یابد و امسال نیز بودجه خوبی در این زمینه داریم و امسال؛ سال طلایی در مدرسه سازی است.
وزیر آموزش و پرورش درباره برنامه های این وزارتخانه برای نوسازی و تجهیز مدارس در مناطق محروم اظهار داشت: مدرسه محروم در همه جای کشور وجود دارد و جالب این که محروم ترین شهر کشور از نظر مدرسه سازی شهر تهران است. در تمام نقاط مختلف کشور مشغول مدرسه سازی هستیم و امسال 4 میلیون متر مربع مدرسه در حال ساخت است و به سمتی حرکت می کنیم که سه هزار پروژه برای هفته دولت در شهرها و روستاهای مختلف افتتاح خواهد شد.
وی در ادامه گفت: ولی این که ادعا کنیم که تمام محرومیتها را می توان در ظرف امسال برطرف کرد، حرف بی حساب و کتابی خواهد بود زیرا نه بودجه لازم وجود دارد و نه چنین ظرفیتی در کشور که بتوان در ظرف یکسال تمام نیازها را در بخش مدرسه سازی و تجهیز مدارس برطرف کرد.
حاجی بابایی تاکید کرد: با توجه به نیازهای کشور و افزایش سالیانه جمعیت دانش آموزی، سالها مدرسه سازی ادامه خواهد داشت. ولی امسال؛ سال طلایی در مدرسه سازی است و در هیچ سالی به اندازه امسال مدرسه سازی نشده است.
وزیر آموزش و پرورش افزود: کار مدرسه سازی، اقدام بزرگی است که باید هر سال ادامه یابد و امسال نیز بودجه خوبی در این زمینه داریم و برای سال بعد نیز برنامه ها ادامه خواهد یافت و امیدواریم بتوانیم قسمتی از مشکلات را حل کنیم.
وی همچنین از تخصیص 20 درصد از اعتبارات در سال جاری برای تجهیز مدارس کشور خبر داد.
301234






نظر شما