پیشنهاد خارجی برای وینگر پرسپولیس؛ اوسمار این ۲ بازیکن را نمی‌خواهد

باشگاه پرسپولیس موافقت خود را با تخفیف در صدور رضایت نامه تیوی بیفوما برای جدایی این بازیکن خارجی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ باشگاه پرسپولیس پس از حضور تیوی بیفوما در لیست مازاد بازیکنان برای نقل و انتقالات زمستانی شرط ۳۸۰ هزار دلاری برای صدور رضایت‌نامه‌اش گذاشت تا یکی از تیم‌های لیگ برتری در همان ابتدا قید حضورش را بزند.

به گزارش مهر، با این حال دو باشگاه خارجی از عراق و کویت خواهان جذب این بازیکن شدند اما از پرسپولیس تخفیف خواستند که با درخواست آنها موافقت شد تا بیفوما در ازای پرداخت ۲۰۰ هزاردلار بتواند از این تیم جدا شود.

علیرضا منصوریان سرمربی ایرانی باشگاه الطلبه عراق که به طور جدی دنبال جذب بیفوما است خواستار حضور این بازیکن در نقل و انتقالات ژانویه ۲۰۲۶ شده است اما پرسپولیس منتظر دریافت پول برای این انتقال است تا بیفوما پس از سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده سومین بازیکنی باشد که به طور رسمی از جمع شاگردان اوسمار ویه‌را با تعیین تیم مقصد جدا خواهد شد.

شایان ذکر است یاسین سلمانی نیز دیگر بازیکنی است که اوسمار به دلیل بی انضباطی کنار گذاشته و هیچ علاقه‌ای به بازگرداندن او به تمرینات تیم و استفاده از این بازیکن به عنوان سهمیه زیر ۲۳ سال در نیم فصل دوم ندارد.

۲۵۸ ۲۵۸

کد مطلب 2168917

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =